2777
2789
عنوان

عید قربان نزدیکه

73 بازدید | 17 پست

برنامتون چیه منظورم اینه که چه رسمایی دارین تو این روز کلا عید قربان رو چیکار میکنین؟

دوست داشتنت گناه باشد یا که اشتباه،گناه میکنم تورا حتی به اشتباه...♥️A♥️

ما خودمون گوسفند میگیریم بعد که بابام از نماز عید برگشت گوسفندارو سر می‌بره گوشت برای نیازمندا یا کسایی ک تو فامیل می‌دونیم وضع مالیشون بده کنار میزاریم برای  مسجد محلمون هم گوشت می‌بریم بعد کبا میخوریم بعدشم همه جارو مرتب میکنیم لباس نو هامون رو می‌پوشیم و میریم همه جمع میشیم برای عید دیدنی خونه بابابزرگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونی میکنیمشیرینی و اجیل و میوه و شکلات و چای و نوشیدنی و ... میخریم می چینیم رو سفره و میریم عید ...

دقیقا ما هم همینطور

خوش بگذره عزیزم بهتون🥰

ما رسم خاصی نداریم قبل از طلوع افتاب گوسفند گاو شتر هرچی ک باشه شز میبریم پخش میکنیم بین نیازمند جگر ...

عید دیدنی نمیرین؟