2777
2789
عنوان

حواستونو بدین به کی کمک میکنید

39 بازدید | 4 پست

یه زنه همسایه داشتین شوهرش فوت شده بود از همسایه ها تقاضای کمک میکرد مامانم یه جلسه قران داره گاهی براش پولی جمع مشد و بهش میدادیم یا مرغ و خوراکی و ...

اما بعد مدتی میبینیم بچه هاش میرن گیم نت دوتا بچه ابتدایی دختر پسر داره  چن  بارم دیدن هی میرن خرج میکنن اونجا 

کسی که پول نداره قاعدتا نباید بچه هاشو همچین جایی بفرسته 

با این حساب از چشممون افتاد

مامانم میگه دیگه بهش کمک نمیکنیم ما خودمون داداشمون میخواد بره میگیمش پولش زیاده خرج الکی نکن 

نظر شما چیه ؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شاید یه باربچشو برای دلخوشی فرستاده

منم شوهر ندارم ولی دوسه هفته پیش بجموبردم سیردل توی پارک بازی کرد فقط برای اینکه دلش باز بشه چون خیلی روحیش خرابه 

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید یه باربچشو برای دلخوشی فرستادهمنم شوهر ندارم ولی دوسه هفته پیش بجموبردم سیردل توی پارک بازی کرد ...

یه بار نه عادتشون شده معمولا میبینیم  .عزیزم شما چرا به خودت میگیری 

بعدا گبم نت ساعتی ۱۰۰ اینا هست .این که پول نداره و دست کمک جلو بقیه دراز میکنه نباید پولشو اینجوری بده دست بچه ها

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شمام بفرستین اما مراقب باشیناونم گیر افتاده بچه هاش تفریح ندارن خب

به نظرت هنوز کمک مالی کنیم یا نه ؟