2777
2789
عنوان

کاش بمیرم حداقل یه تنوعی بشه برام

192 بازدید | 30 پست

چند ساله ازدواج کردم  قسم همش نشستم توی خونه 

نه ارتباطی با خانواده ها داریم 

نه دوستی نه کسی شهر غریب 

نه یه ماشینی نه شوهر درستی دارم ...

به امام حسین توی این ظهر دیگه دارم خفه میشم 

دلم میخواد برم توی طبیعتی جایی بمیرم دیگه 

خسته ام از این خونه و این شوهر و این زندگی 

خدایا دارم خفه میشم آرزومه زیر یه درخت بشینم 

یه حیاط باشه 

یه خونه بزرگ باشه 

یه ماشینی باشه 

دو نفر آدم باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو ب دل خودت تزیین کن ،بچین، شاداب کن

دیگه حوصله خودم و خونه رو ندارم 

اتفاقا خیلیم کثیفه .

اگه دوتا عروسی میرفتم دوتا مهمونی منم دلم خوش بود خونه رو مثل همیشه تمیز میکردم 

اما دیگه خسته شدم از این خونه بدم میاد از خودم بیشتر

دیگه حوصله خودم و خونه رو ندارم اتفاقا خیلیم کثیفه .اگه دوتا عروسی میرفتم دوتا مهمونی منم دلم خوش بو ...

ب شوهرت بگو بیا بریم دور دور

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

گوگل اینستاهم داری بزن کارا هنری یاد بگیر سفارش اینترنی بده اگر محدودی نمیتونی بیرون بری خودت مشغول ...

از گوشی متنفرم دیگه از اهنگ‌و اینستا و أموزشا و سرگرمیای بیخود متنفرم دیگه بسه چند ساله اینا خسته م کردم 

منم همینم 

ن ماشین ن تفریح ن لباسای خوب

اخره اخرشم سلامتی جسمی ک ندارم دیگه

با این تفاسیر ازم انتظار دارن بخندم 

جز گریه و غصه چيزی یادم نمیاد از روزای اخیری که زندگی کردم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

منم همینم ن ماشین ن تفریح ن لباسای خوباخره اخرشم سلامتی جسمی ک ندارم دیگهبا این تفاسیر ازم انتظار دا ...

انتظار دارن از شهر دیگه خانواده اش پاشن بیان ده روز پیشم و بشورم بسابم بزارم جلوشون...من به زور خودمو جمع میکنم اونا که هر روزشون جشن و خوشگذرونیه

ما هم ماشین نداریمشوهر درست حسابی ندارمتفریح نمیریمولی کار در منزل هم شده کن پول بگیر برو خودت پارک ...

من از قیافه افتادم قسم خوردم تا زمانی که دلم  و روحم اینجور داغونه لباس نو نگیرم و آرایشم نکنم .از درون داغونم 

برو سرکار،پول بگیر از شوهرت یه دوره بردار،حالا یا زیبایی مرتبط با سالن باشه یا اپراتور لیز،هم مهارت یاد میگیری هم دوست پیدا میکنی،که با اعتماد بنفس میشی بعد هم پول درمیارب،بعد با دوستات میرید بیرون،باشگاه میری

۱۳ دلیل برای اینکه........