2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر بیمه شکایت کردی؟ یا هم حق و حقوق هم بیمه؟

رفتم اول اداره کار پرونده تشکیل دادم بابت حق حقوق بعد رفتم اداره بیمه  شکایت کردم بعد تو اداره بیمه اگه به جلسه آخر برس بازم انصراف هست

رفتم اول اداره کار پرونده تشکیل دادم بابت حق حقوق بعد رفتم اداره بیمه شکایت کردم بعد تو اداره بیمه ...

تو اداره تامین اجتماعی رسیده جلسه آخر میگن انصراف نیست

خب تا آخرش رفتی که. حقت رو بگیر چرا میخوای انصراف بدی‌.

چون کارفرما یک میلیارد جریمه بیمه شده گفتیم اگه راضی شد همون 500بده به ما بعد انصراف میتونیم بدیم

چون کارفرما یک میلیارد جریمه بیمه شده گفتیم اگه راضی شد همون 500بده به ما بعد انصراف میتونیم بدیم

من ۹سال کار بیمه ۴۰حساب کرد. چندسال سابقه داری مگه؟ دیگه نمیتونی این پول میره تو جیب همون بیمه. باید قبل دادگاه باهاش توافق میکردی 

من ۹سال کار بیمه ۴۰حساب کرد. چندسال سابقه داری مگه؟ دیگه نمیتونی این پول میره تو جیب همون بیمه. باید ...

ما 7سال بعد شما بیمه تون رسید اداره یا توافق کردین 

من ۹سال کار بیمه ۴۰حساب کرد. چندسال سابقه داری مگه؟ دیگه نمیتونی این پول میره تو جیب همون بیمه. باید ...

دادگاه نبود همون اداره بیمه جلسه هیت گذاشت وگرنه دادگاه نرفتیم

من بعد دادگاه وکیلم گفت بیا نامه بدم برو بیمه اینقدر دوباره مجبور میشه بده که من نرفتم دنبالش. ۲سال ...

یعنی شما بیمه تون نگرفتین تامین اجتماعی فقط رفتین اداره کار 40دادن