2777
2789
عنوان

عقب افتادن موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 23 پست
دقیقا دوست نداشتم بزنم اصلامن پیش مامای معروفی میرم تو شهرمونه ولی میبینم بدتر شدم که بهتر نشدم میخو ...

عزیزم چند وقته اقدامی 

بچه اولیه؟ 

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولی انشالله که دامنت سبز بشه عزیز دلم🫂♥️

فداتشم انشاالله یه نینی خوشگل فسقلی بیاد تو دلت

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

۶ماه اره گلم اولی

انشاالله بزودی دامنت سبز بشه عزیزم چشم انتظاری خیلی سخته 

انشالله به زودی تاپیک بارداری بزنیم بابی بی چک مثبت

انشاالله عزیزم خدااز دهنت بشنوه