2777
2789
عنوان

عقب افتادن موعد

88 بازدید | 23 پست

سلام سه روزه که از پریودیم گذشته یعنی ممکنه باردار باشم یا بخاطر تنبلی تخمدانمه فروردین ۷روز عقب افتاده بود اردیبهشت ۳روز این ماهم باز ۳روز عقب افتاده هیچ علائمی ندارم فقط گاهی درد پریودی میاد دوباره گم میشه 

میشه راهنماییم کنید یعنی ممکنه باردار باشم یاتنبلی شدید شده؟ نمیتونم بیبی چک بزنم اگه منفی باشه باز ناامید میشم😔

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

من 6روز عقب انداختم این ماه دیگه مطمئن بودم باردارم درکمال ناباوری امروز پریود شدم خیلی خورد تو توذو ...

اره منم فروردین ۷روز عقب انداختم زمانی ک خاستم بیبی بزنم پریود شدم خیلی حس بدیه بخدا 

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم فروردین ۷روز عقب انداختم زمانی ک خاستم بیبی بزنم پریود شدم خیلی حس بدیه بخدا

واقعا درکت میکنم عزیزم این که هرماه انتظار بکشی سخته من دیگه دارم ناامید میشم ولی من دنبال درمان نرفتم تقريبا 7ماهه اقدامم واسه دومی

نشونه سابقم ازسال 98 عضو بودم کلمه عبورمو فراموش کردم

واقعا درکت میکنم عزیزم این که هرماه انتظار بکشی سخته من دیگه دارم ناامید میشم ولی من دنبال درمان نرف ...

اره ادم ناامید میشه بازم خوبه یکی داری من خیلی تنهام 

منم تنبلی دارم ۶ ماهه تحت نظرم همیشه سروقت میشدم ولی الان چندین ماهه عقب میوفته الان ۹ روزه عقب افتا ...

بی بی چک منفی بدترین حسه به خدا من این ماه بی بی نزدم که سرخورده نشم امروز صبح پریود شدم

منم تنبلی دارم ۶ ماهه تحت نظرم همیشه سروقت میشدم ولی الان چندین ماهه عقب میوفته الان ۹ روزه عقب افتا ...

نمیدونم این تنبلی چیه هممون داریم قدیما ازاینا خبرا نبود که بایه بار اقدام باردار میشدن ولی ماچی همش چشم انتظار اخرشم ناامید 😔

بی بی چک منفی بدترین حسه به خدا من این ماه بی بی نزدم که سرخورده نشم امروز صبح پریود شدم

دقیقا دوست نداشتم بزنم اصلا

من پیش مامای معروفی میرم تو شهرمونه ولی میبینم بدتر شدم که بهتر نشدم میخوام بعد تعطیلات برم پیش متخصص شاید فرجی بشه💔

الهی بگردم ایشالله به زودی زود دامنت سبزبشه

فداتشم مرسی عزیزم 

ایشالله هرچی از خدا میخای بهت بده

اره بخدا منم همینم شما برای بچه اول اقدامی؟

اره گلم برای اولیه

دقیقا دوست نداشتم بزنم اصلامن پیش مامای معروفی میرم تو شهرمونه ولی میبینم بدتر شدم که بهتر نشدم میخو ...

انشالله به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی 

انشالله به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی

انشاالله عزیزم خدا همه را از چشم انتظاری دربیاره