2777
2789
عنوان

چرا‌اینطوری شدم

89 بازدید | 9 پست

با کوچکترین اتفاقی ب جدایی فکر میکنم اصلا دست خودم نیس میخوام شوهرمو بچزونم و با هراتفاق بزرگ‌یا کوچیکی ب جدایی فکرمیکنم درصورتی ک حتی از اسم جداییم متنفرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی زده زیر دلت 

خودمم یه تایمی این شکلی بودم 

حتی دوستم میگفت ممکنه براتون دعا گرفتن ولی من نرفتم دنبالش .شایدم راست میگفت

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

چرا اخه ماها اینجوری شدیم؟

من سالها زندگی کردم اینطوری نبودم. الان توی دهه ۴۰ زندگیم هستم. میبینم خیلی از سالهای زندگیم قشنگ سپری نشده.

حالا دلم نمیخواد درستش کنم.

شوهرم میخواد اشتباهاتش جبران کنه اما من دلم نمیخواد.

دلم میخواد همه اون کارهای اشتباه یک جوری تلافی کنم سرش.

وقتی دلم میخواست و اون بی محلی میکرد. حس میکنم حالا نوبت منه

من سالها زندگی کردم اینطوری نبودم. الان توی دهه ۴۰ زندگیم هستم. میبینم خیلی از سالهای زندگیم قشنگ سپ ...

خیلی حس بدیه

من‌بازم میگم بزار جبران کنه 

ولی ی وقتایی تا حدی پیش میریم ک‌هی میخواییم همو بچزونیم

خیلی حس بدیهمن‌بازم میگم بزار جبران کنه ولی ی وقتایی تا حدی پیش میریم ک‌هی میخواییم همو بچزونیم

مبدونی میخواد جبران کنه. منم از خودم مایه میگذاشتم و سعی میکنم محبت کنم. اما درست یک لحظه های حساس، یادش میره یا دوباره برمیگرده به همون کارهای اشتباه چند سال پیشش.

اونوقت من دوباره میفهمم که الکی فرصت دادم و الکی محبت کردم. خیلی توی ذوق میخوره.

دیگه نمیخوام توی ذوقم بخوره.

دوست دارم سنگ باشم که توی ذوقم نخوره. وقتی بی احساس باشی دیگه ناراحت نمیشی.

مبدونی میخواد جبران کنه. منم از خودم مایه میگذاشتم و سعی میکنم محبت کنم. اما درست یک لحظه های حساس، ...

متاسفانه نمیشه بی احساس بود من خودم نمیتونم هرکاریم کنم و همین کارو سخت میکنه