2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم تو هفتصد هزار بمن خرجی دادی پس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 86 پست
۲ روز خرج زندگی با خودت باشه، میفهمی شوهرت چه بزرگمردیه.چقدر شرافتمنده. چقدر با تعهد و انسانه. آرایش ...

چشم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

تنبل نیست اتفاقا ساعت کاریش زیاده فقط بی عرضه ست قانع مغزش فقیره حقوقش تقریبا ده کارگره

آهاااا من فکر کردم تنبله 

خب استعدادش کمه دیگه

بنده خدا 

به بعضیا هر چه قدر هم فشار بیاری بیشتر از اون در توانش نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ روز خرج زندگی با خودت باشه، میفهمی شوهرت چه بزرگمردیه.چقدر شرافتمنده. چقدر با تعهد و انسانه. آرایش ...

پس چرا برادر خودم برای زنش یا دایی هام برای زنهاشون 

هزار برابر اینکاررو میکنن 

شوهرمن فقط پول نون وسیب زمینی پیاز ومرغ میده 

برم ازش تشکر کنم برای کم کاریش؟

بچه های من چ گناهی کردن یه لیوان شیر نخورن.میوه نخورن؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

آهاااا من فکر کردم تنبله خب استعدادش کمه دیگهبنده خدا به بعضیا هر چه قدر هم فشار بیاری بیشتر از اون ...

آفرین 

وای دمت گرم 

نمیدونم چطور نتونستم منظورمو برسونم 

خسیسه ؟؟درامدش چطوره ؟؟ اگر بالاس جدا شو از این عاشقال

نه بابا درآمدش کجا بود 

عرضه نداره درآمد بالا داشته باشه 

هم خسیسه هم بی پول 

یعنی درآمد کم داره اونو ذره ذره خرج میکنه هممون هزار تا مریضی گرفتیم

۷۰۰ تو کل زندگی؟

والا بخدا خیلی پروعه اگه داره حتی یک ثانیه تحملشم سخته

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
نه بابا درآمدش کجا بود عرضه نداره درآمد بالا داشته باشه هم خسیسه هم بی پول یعنی درآمد کم داره اونو ذ ...

اگر میتونی مستقل شو کار کن 

وگرنه با این تعاریف از شوهرت بی پولی

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

نه بابا انقدر خسیسه.ب خودش خرج نمیکنه بیاد ب یکی دیگ خرج کنه؟کلا گداصفته یادگرفته مثل باباش با سختی ...

ساده نباش مردا خیلیییی زرنگن

ما یه نفر تو آشناها داشتیم همینی که میگی بود البته خانوادش فکر میکردن که بود ولی نبود!

واسه خودش و زن و بچش خسیس بود هیچی خرج نمیکرد در حد بخور نمیر

چند سال بعد گند آقا دراومد که آقا چندین ساله توو کار زن بازیه این اخرا هم معلوم شد رفته یه زن دیگه گرفته واسه خودش خونه زندگی جدا تشکیل داده

توو خونه زن اولش عین گداها میپوشید خرجی نمیداد ولی لباس نوهاشو میذاشت خونه زن دومیه

تازه اثاثیه زن اولش که ما میشناختیم کهنه و همه قدیمی بود ولی میگفتن مال زن جدیده همه چیو نو خریده واسش چیده

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
پس چرا برادر خودم برای زنش یا دایی هام برای زنهاشون هزار برابر اینکاررو میکنن شوهرمن فقط پول نون وسی ...

عزیزم. وقتی کشاورزی، تولید و مشاغل مهم و ضروری جاشون به مشاغل تبلیغاتی مصرفگرا مثه آرایشگری داده شه و افراد سرمایه هاشون صرف خودنمایی و بطالت پای گوشی صرف شه، گرونی و کمبود عرضه و احتکار و ...موجب تشدید تورم میشه.تقصیر شوهرته؟

شوهرت رو با برادرت مقایسه نکن. حتما کار و درآمد و سبک زندگیشون تفاوت هایی داره.نقاط قوت شوهرت رو برادرت نداره

ساده نباش مردا خیلیییی زرنگنما یه نفر تو آشناها داشتیم همینی که میگی بود البته خانوادش فکر میکردن که ...

من نمیگم حتما اینطوریه هااا ولی هوشیار باش اگه میخواست تغییر کنه تا الان میکرد به فکر درآمد و شاغل شدن حتما باش

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
نمیدونم یه حرفی تو مخش کردن که ب زن نباید بها بدیهرچی میگم باهر روشی تهش فقط اون دادوبیداد میکنه اصل ...

تو گوش شوهر منم کرده بودن . خدا لعنتشون کنه. شما با محبت و عشق ورزی قدرت کلامت بالا میره روش . معتاد خودت و محبتت بکنش ببین با ی ذره سرد شدنت چطور حاضر هرکاری برات بکنه . 

خب اگر تنبلی میکرد مقصر بود اما بنده خدا تنبل نیست دیگه مقصر نیست

آخه بی عرضه ست 

۳۰ ساله تواین شغله ‌.دیگران که باهاش همکار بودن بعدچندسال رفتن مغازه خریدن یا فوقش کارشونو گسترش دادن 

شوهرمن انقدر ترسوعه یکیشو دوتا نمیکنه چ برسه ب پیشرفت کردن

تو گوش شوهر منم کرده بودن . خدا لعنتشون کنه. شما با محبت و عشق ورزی قدرت کلامت بالا میره روش . معتاد ...

نمیتونم دلم شکسته ازش 

انقدر حرفای بد زده بهم .آنقدر ک ب حرفم گوش نداده و بجاش فحش شنیدم بعد ازپیشرفت جا موندیم الان داریم زجر میکشیم