2777
2789

اندازه همون هفتصدهزار برات وقت میذارم(از روی ناراحتی )

سه ماه از سال گذشته 

خرجی من فقط هفتصد؟؟

منم دیگ مثل قبل ب کار خونخ نمیرسم 

بهش اهمیت نمیدم 

نمیدونم کارم درسته یا نه 

ولی اون براش مهم نیست میگ دیگه ازاین ببعد اونم نمیدم چون توبرامون کاری نمیکنی 

انگار کارگر گرفته 

بچه م جوابشو داد گفت مامان زحمتمونو زیاد کشیده 

دیگه ساکت شد

هرکاری میکنم ب خودش نمیاد.قهر میکنم  .حرف میزنم .کنایه میزنم.با محبت میگم .خودشو زده ب خواب

بنظرتون چیکارکنم

شوهرم فکر میکنه من نباید هیچی بخوام 

باید وسایل خونخ عوض نشه 

غذای ساده بخوریم اونم صبح بره شب بیادنه پیشرفتی نه تفریحی

اون از اوناست ک میگه یه موکت باشه یه غذا جلوم باشه  زن چندشب ی بار رابطه برقرار کنه باهام دیگه خداروشکر کنه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم که خودت اگه میتونی بری سرکاری اینجور که معلومه همینجور میخواد ادامه بده

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

داره و نمیده .بیچاره اون بچه چرا باید الان تو شرایطی باشه این چیزا رو ببینه و بخواد دفاع کنه از شما میدونی چقدر فکر ش درگیر میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من خرجی نمی‌گیرم هر ماه ولی هر چی بخوام می‌خره آیا اشتباهه؟

اره بالخره زن باید پول داشته باشه خودش حتی کم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خرج خونه دست منه همش

باز خوبه قاطی اون میتونی خرج کنی پس بعضی مردا اصلا بد میدونن زن پول دستش باشه .اگر م شوهرت خیلی حساب کتاب نداره ماهی شده‌ ۵۰۰ تومن یه تومن بزار کنار