2777
2789
عنوان

کنکور چهارصد و پنج

215 بازدید | 30 پست

بچه ها کنکور سال بعد برا نهایی ها فقط دوازدهم یا یازدهم ؟

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

لطفاً امضاااااااممم 🥹 💚 

یازدهم شنیدم تاثیر مثبت داره یعنی اگه خوب بود برات لحاظ میشه اگه نبود نه 

اره معدل دوازدهم تاثیر قطعی داره 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

لطفاً امضاااااااممم 🥹 💚 یازدهم شنیدم تاثیر مثبت داره یعنی اگه خوب بود برات لحاظ میشه اگه نبود نه ا ...

برات صلوات فرستادن عزیزم ❤️

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا اینجا اونجوری که شنیدم یازدهم (چندتا درس مشخص) و کل دوازدهم تاثیر داره

کنکور هم یه بار در ساله فقط تیر ماه

حالا اگه من اشتباه نکنم یا باز تغییرش نشدن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

امسال چطور بود تازه اردیبهشت مشخص شد که فقط  دوازدهم به نظرم بدون حاشیه چند دور دوازدهم رو نهایی بخونم تا فروردین بعد از اون اگه دیدی واقعا یازدهم هست بعد بخونش

از الان دنبالش نباش تا اخر سال ده بار مصوبشو و تغيير نيدن

می‌خوام با دانشگاه بخونم 

امسال میخواستم از تراز سیوم استفاده کنم ولی نهایی میخواستم بدم با کارآموزی هام تداخل داشت🥲 نتونستم ، می‌خوام امسال بخونم هم برا کنکور هم نهایی 

امسال چطور بود تازه اردیبهشت مشخص شد که فقط دوازدهم به نظرم بدون حاشیه چند دور دوازدهم رو نهایی بخو ...

ممنون عزیزم باشه 

من خوندنش برام مشکلی ندارد فقط میخوام با امتحانی دانشگاهم تداخل نداشته باشه 💔

خواهش می کنم گلماگه میتونی ترم بهمن رو مرخصی بگیر

نمیزارن اصلا 😞 باید به کسی نگم که دارم میخونم

از یه مشاوری معلمی چیزی که از مصوبه اطلاعات درست داشته باشه بپرس مطمئن بشی

از ربات تلگرامی سیب ترش هم میشه پرسید مشاورهاش جواب میدن ولی چقدر درسته رو نمیدونم 

@Siiibtorsh_bot

البته من مشاوره ازش نداشتم بگم خوبه یا نه

فقط رباتش رو میدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از یه مشاوری معلمی چیزی که از مصوبه اطلاعات درست داشته باشه بپرس مطمئن بشیاز ربات تلگرامی سیب ترش هم ...

خیلی مرسی عزیزم 😍❤️

نمیزارن اصلا 😞 باید به کسی نگم که دارم میخونم

پس وقتی امتحاناتت تموم شد سریع شروع کن بهخوندن که حداقل تابستون خیلی جلو بیفتیبعدشم روزانه سعی کن حداقل پنج ساعت درکنار درس های دانشگاه بخونی

پس وقتی امتحاناتت تموم شد سریع شروع کن بهخوندن که حداقل تابستون خیلی جلو بیفتیبعدشم روزانه سعی کن حد ...

آره از تابستون شروع میکنم واقعا دلم با اتاق عمل نیست ، اصلا نمیتونم تحمل کنم🥲