2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

78 بازدید | 11 پست

سلام، میشه خواهرانه کمکم کنید؟ 

من ذخیره تخمدانم کمه و دیر ب دیر پریود میشم و تعداد روز های پریودم کم شده راهکاری روشی چیزی سراغ ندارید برای درمان يائسگی زودرس ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید❤️🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز اون

بجز این بنظرم راهی نیست چون تو هی داره از تخمکات کم میشه اگه هم چیزهایی بخوری که پریودت منظم بشه بدتر تخمک از دست میدی بهترین کارهمینه که گفتم هزینه زیادی هم ندارع من خودم تخمک کشی کردم بیهوشی اصلا متوجه نمیشی هزینه اش هم با بیمه ده تومنی شد بدون بیمه ۲۴

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بجز این بنظرم راهی نیست چون تو هی داره از تخمکات کم میشه اگه هم چیزهایی بخوری که پریودت منظم بشه بدت ...

فریز کردم نه تعداد زیاد چیزی نداشتم فریز کنم اصن چ معلوم بعدا اونا بگیرن 

فریز کردم نه تعداد زیاد چیزی نداشتم فریز کنم اصن چ معلوم بعدا اونا بگیرن

نه تازه فریز تخمک خیلی خوبه و اثرش هم خوبه بیشتر جنین بشن خوبتره و هرچی بمونه تاثیری بر ضعیف شدنشون ندارع تازه میگن فریز بمونه بهترمیگیره 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ممنون عزیزم اطلاع میدم بهت

مغز بادوم زمینی و هندی و درختی و پسته و فندق و پودر سنجد و بگیر مغزیجات و پودر کن و به مقدار مساوی از هر کدوم با هم قاطی کن و ب عسل اضاف کن و صبح ناشتا ی قاشق مرباخوری بخور واس تقویت تخندان خوبه و در ضمن سبک زندگی و تغذیه سالم گاهی بر خلاف تصور گذشته می تونه تخمک های جدید تولید کنه اول قند و شکر و شیرینیجات و ب حد اقلش برسون و سرخ کردنی و روغن و تا حد ممکن تعدیل کن میوه و سبزیجات و پروتئین و ماهی مصرف کن انشاءالله ک درس میشه نگران نباش

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

سلام 

چندنفر میشناسم که با داروهای طب اسلامی تنبلی تخمدانشون رفع و بچه دار شدن حتی یکیشون کیست هم داشت که دکتر گفته بود فقط عمل، اما با همین داروها رفع شد 

آدمای زیادی درمان شدن اما گفتم از مستندات بگم خخخخ

دوس داشتی تاپیکم بخون توضیح دادم درمورد طب اسلامی