2777
2789
عنوان

ی عالمه مهمون داریم چی کنم

125 بازدید | 13 پست

شنبه امتحان فیزیک داریم دیروز نتونستم بخونم بازم مهمون امروز قراره مهمون میاد سه چهارتا هم بچه دارن نمیدونم چی کنم امروز اگه فصل چهارم نخوندم بدبخت میشم چون تا حالا نخوندمش برا اولین بار میخوام بخونم 

زورم ازین میاد تا الان همه امتحاناتمو خوب دادم الان ک دیگه امتحان اخری هستش گند بزنم زوره والا 

برو خونه مادربزرگت خونه‌مادربزرگا سکوته

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه دوروز فرصت داری مهمان ها بیان برن شب فردا صبح تا جمعه شب وقت داری بخونی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی زیادی درس حفظی نیست فیزیک مخصوصا من ک فصل اخر نخوندم از همونم ده نمره میاد

خو فیزیک مثل ریاضی دیگه معادله ای بخون از فردا صبح شروع کنی حله تا شب همشو بلدی جمعه بزار مرور کامل انشالله قبولی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خو فیزیک مثل ریاضی دیگه معادله ای بخون از فردا صبح شروع کنی حله تا شب همشو بلدی جمعه بزار مرور کامل ...

بدبختی اینجاست ک از دیشب سرماخوردم سردرد شدید دارم احساس تب هم دارم ،😥

بدبختی اینجاست ک از دیشب سرماخوردم سردرد شدید دارم احساس تب هم دارم ،😥

الهی طاهرا استرس ول کن ی دوش بگیر آب نبات داغ بخور خوب میشی چند وقت اکثرا امتحان دارم میگن میگذره سختش میکنید