2777
2789

شاید رفته شماره دیگش

ببین اون فراموشت کرد تموم شد رفت

توهم درگیرش نباش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید اتفاقی براش افتاده

ایشالا که بمیره زودتر.آی دی شو عوض کرده بود من نبینم منی که هیچوفت به اون پیام ندادم همیشه اون ب کوه خوری میفتاد و موس موس ....یهو دیدم اخرین رقم آی دی شو عوض کرده و شماره شو پنهان کرده بخاطر من... توف 

شاید رفته شماره دیگشببین اون فراموشت کرد تموم شد رفتتوهم درگیرش نباش

بهم‌گفت نمیتونم خوشبختت کنم یعنی چی؟یعنی واضح برو رد کارت . تازه گفت تا وقتی ازدواج میکنی میخای باهم باشیم...بوبختی و میبینی ...گفتم مگر دبوانه م حرومی

دوتا شماره داره با اون یکی آنلاین میشه که تو نگرانش بشی

نه بابا . میدونه من پاک‌کردم شماره هاشو . تازه عمدا آی تلگرامشو عوض کرد شماره شو مخفی کرد ک من نتونم پیداش کنم .کسی ک راحت بگه خوشبخت بشی و میخای تا وقتی ازدواج کردی باهم باشیم بعد ۵ سال بنظرت یعنی جی......

بهم‌گفت نمیتونم خوشبختت کنم یعنی چی؟یعنی واضح برو رد کارت . تازه گفت تا وقتی ازدواج میکنی میخای باهم ...

خب عاقلی کردی گذاشتیش کنار

این دیگه چیه که وقت خودتو سر چک کردنش میزاری

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حالا چرا اینقدر پیگیرش هستی یعنی هنوز دوستش داری؟

بنظرت ۵ سال الکیه؟ طول میکشه فراموش شه. اون چطور تونست واقعا؟ گفتم تا اخر امسال قطعا شوهر میکنم . ک بیاد خاستگاری . خیلی این اخرها گفتم بهش،لرگشت ب جاش گفت خوشبخت شی و میخای تا اونموقع باهم باشیم .قبلش هی حرف ازدواج میزد .چون من فشار نیاورده بودم واسه رسمی شدن تا گفتم گفت حالم خوب نیست ک بخام و بتونم حال کسی دیگه رو خوب کنم تازه گفتم خب برو تو اشناهای خودتون ازدواج کن باورت میشه با کمال ریلکسی گفت نمیدونم.... نمیدونم یعنی باشه