بیا پیش من بخواب😒نه معذرت خواهی نه حرفی یکماه جاش جدا بود البته همیشه جدا میخوابه و مواقع خاص میومد پیشم بهونه آشم بچه ها هستن یجورایی هم حق داره چون بچه ها خیلی به من میچسبن.دیشب اومده نه با یه کلمه معذرت خواهی نه حرفی شروع کردم بهش بگم نه و اینا خیلی مقاومت کردم حتی بهش گفتم جیغ میزنم همه بیدار شن تازه در اومده میگه من حالم بد بود امشب حالم خوبه کاری نکن یه کاری دستت بدم 😒😕احساس میکنم خیلی گاو و نفهم و بی شعور. 😭اگه اون واقعا منو دوست داشت همون روز که باهاش سروسنگین بودم میومد باهام حرف میزد از دلم در میورد نه اینکه یکماه محل نزارهذبعد یهو بیوفته تو رخت خواب من. تو رو خدا بگید من باهاش چیکار کنم چجوری رفتار کنم یاد بگیره ناز بکشه وقتی اشتباه میکنه بیاد عذر خواهی کنه. اصلا حالم خوب نیست. حس بدی دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی همین حرفت میتونه تا آخر عمر شوهرتو نسبت بهت سرد و بدبین کنه؟!؟ شما خودتون گلایه مندین از این ...
موافقم باهاتون من اصلا این مقایسه رو به زبون نیوردم. و مقصودم از بیانش این بود که بگم مردها متوجه میشن و مصلحتی بهش ری اکشن نشون میدن دقیقا خودم میدونم و برای همین گفتم. نه در من هیچ نشانه ای از نیاز به توجه نیست اونم در میون همکارام. این بنده ی خدا نسبت به همه همینه نسبت به من بیشتر و هر بار بخواد باهام صحبت کنه یجوری طفره میرم. ولی چون مجرد توی محل کار نسبت به بقیه خیلی روش حساس نیستیم و یجوری دیگه ای هست نگاهمان بهش من فقط محض توجه آقایان اینو عنوان کردم. بله خب یکماه قهر عادی نیست و منم برای همین دیگه خسته شدم از این شرایط