2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یکماه قهر دیشب اومده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی همین حرفت می‌تونه تا آخر عمر شوهرتو نسبت بهت سرد و بدبین کنه؟!؟ شما خودتون گلایه مندین از این ...

موافقم باهاتون من اصلا این مقایسه رو به زبون نیوردم. و مقصودم از بیانش این بود که بگم مردها متوجه میشن و مصلحتی بهش ری اکشن نشون میدن دقیقا خودم میدونم و برای همین گفتم. نه در من هیچ نشانه ای از نیاز به توجه نیست اونم در میون همکارام. این بنده ی خدا نسبت به همه همینه نسبت به من بیشتر  و هر بار بخواد باهام صحبت کنه یجوری طفره میرم. ولی چون مجرد توی محل کار نسبت به بقیه خیلی روش حساس نیستیم و یجوری دیگه ای هست نگاهمان بهش من فقط محض توجه آقایان اینو عنوان کردم. بله خب یکماه قهر عادی نیست و منم برای همین دیگه خسته شدم از این شرایط

حالا بدبخت اومده بود. شما یکم ناز و عشوه خرج میکردیبعد رابطه حال هردوتون بهتر میشدبعد باهم حرف میزدی ...

خیلی ناراحت بودم از دستش نازو عشوه جواب نمیداد 

کار شوهرت اشتباه بوده 

کار تو اشتباه تر،

خیلی وقتا این موضوع بهونه ای میشه برای آشتی 

درسته کارش اشتباه بود 

ولی اونا نمیدونن زنها وقتی ناراحتن از این کار متنفر میشن 

اونا خودشون با رابطه میتونن تمام دلخوری ها را بذارن کنار 

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

بچه هاتو از امشب جدا کن

دخترم اتاق شخصی داره تخت داره نمیره میگه میترسم پسرمم ۳سالشه تا ۶سالگی جداش نمیکنم. بحث ما جای خواب نیست بحث رفتار اشتباه و خودخواهیه آقا هست