2777
2789

بیا پیش من بخواب😒نه معذرت خواهی نه حرفی یکماه جاش جدا بود البته همیشه جدا میخوابه و مواقع خاص میومد پیشم بهونه آشم بچه ها هستن یجورایی هم حق داره چون بچه ها خیلی به من میچسبن.دیشب اومده نه با یه کلمه معذرت خواهی نه حرفی شروع کردم بهش بگم نه و اینا خیلی مقاومت کردم حتی بهش گفتم جیغ میزنم همه بیدار شن تازه در اومده میگه من حالم بد بود امشب حالم خوبه کاری نکن یه کاری دستت بدم 😒😕احساس می‌کنم خیلی گاو و نفهم و بی شعور. 😭اگه اون واقعا منو دوست داشت همون روز که باهاش سروسنگین بودم میومد باهام حرف میزد از دلم در میورد نه اینکه یکماه محل نزارهذبعد یهو بیوفته تو رخت‌ خواب من. تو رو خدا بگید من باهاش چیکار کنم چجوری رفتار کنم یاد بگیره ناز بکشه وقتی اشتباه میکنه بیاد عذر خواهی کنه. اصلا حالم خوب نیست. حس بدی دارم

ایتا داری کانال بفرستم برات

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدادی میرفت بخدا

خدا خیرت بده

والا مردا فکر میکنن چیز ک میکنن لطفه در حق زن و با همون اشتی میکنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اینکه مردها معذرت خواهی کنن ی موضوع نادره. شوهر منم معذرت خواهی تو کارش نیست

البته منم اهل قهر کردن نیستم

ولی خب دلجوییشون اینجوریه دیگه

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤