2777
2789
عنوان

فیلم سینمایی صد دام

8328 بازدید | 25 پست

دیشب تو سینما دیدم  ده دقیقه اول چشم بستم فقط صدای فیلم گوش دادم 

کل دقایق بعدی به خودم فحش دادم چرا بلیط تهیه کردم 

دقایق پایانی صد بار گفتم به خودم پاشو برو بیرون از سینما چشمانم برای همسرم گرد میکردم چرا منو مجبور کردی بیام این فیلم ببینم 

از آقای عطاران بعید بود   حیف تایم حیف اون همه هزینه 

کل نفرات سینما هم 8نفر بودیم 

همه به خودمون فحش می‌دادیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااا؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مگه طنز نیست؟؟

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

چرا فیلمش کمدی قشنگ من ندیدم البته تعریف تو گوگل بزنی خیلی کردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اتفاقا ما هفته قبل دیدیم و راضی بودیمهم خندیدیم هم خوش گذشت

هیچ قسمتی ازش خنده دار نبود نمی‌دونم 

کل هشت نفر فقط سرمون رو دستمون بود نگاه نمی‌کردیم 

فیلمای ایرانی به خصوص فیلمای طنز خیلی سطحشون پایینه و اکثرا چرتن باید سطح توقع خودتو میاوردی پایین بعد فیلمو میدیدی. تو این سالها بهترین فیلم طنزی که دیدم فسیل بود و بدترینش صبحانه با زرافه ها که اصلا نه میشه گفت طنزه نه اجتماعیه...

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا فیلمش کمدی قشنگ من ندیدم البته تعریف تو گوگل بزنی خیلی کردن

ما نپسندیدیم 

البته سلایق متفاوتند 

من کارای آقای عطاران از جوانی دنبال کردم 

تعجب کردم 

از این فیلم

هیچ قسمتی ازش خنده دار نبود نمی‌دونم کل هشت نفر فقط سرمون رو دستمون بود نگاه نمی‌کردیم

احتمالا اون چند نفر هم آدم های باحالی نبودند

ما که رفتیم تقریبا سالن سینما پُر بود و همه هم با شور و هیجان و باحال

خیلی کیف کردیم 

قبلش فیلم خانه ارواح رو دیده بودیم و اصلا دوست نداشتیم ، این جبرانش کرد

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
فیلمای ایرانی به خصوص فیلمای طنز خیلی سطحشون پایینه و اکثرا چرتن باید سطح توقع خودتو میاوردی پایین ب ...

آقای رادان هم زیاد دیگه زیبا بازی نمی‌کنند 

فکر کنم وقتی یک مدت از سینما فاصله می‌گیرند تو شغلهای دیگه میرن 

یادشون می‌ره آموزش هاشون. منظورم بازیگران هست

فیلمای ایرانی به خصوص فیلمای طنز خیلی سطحشون پایینه و اکثرا چرتن باید سطح توقع خودتو میاوردی پایین ب ...

صبحانه با زرافه ها مگه اصلا فیلم بود؟!؟!؟🤪

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
احتمالا اون چند نفر هم آدم های باحالی نبودندما که رفتیم تقریبا سالن سینما پُر بود و همه هم با شور و ...

به حال احوال ربط نداره 

فکر کنم سلیقه بیشترین تاثیر داره 

من برای آقای عطاران احترام قائل هستم 

ولی بعید بود از نظر من 

آقای رادان هم زیاد دیگه زیبا بازی نمی‌کنند فکر کنم وقتی یک مدت از سینما فاصله می‌گیرند تو شغلهای دیگ ...

رادان با بازی توی صبحانه با زرافه ها فقط خودشو خراب کرد. علی سنتوری و ناصرالدین شاه رو خراب کرد‌. واقعا ازش بعید بود همچین فیلم بی محتوایی رو بازی کنه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40