2777
2789
عنوان

فیلم سینمایی صد دام

| مشاهده متن کامل بحث + 8334 بازدید | 25 پست
ما نپسندیدیم البته سلایق متفاوتند من کارای آقای عطاران از جوانی دنبال کردم تعجب کردم از این فیلم

جدی به قول شما سلیقه ای 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحانه با زرافه ها مگه اصلا فیلم بود؟!؟!؟🤪

آره واقعا انقدر الکی بود که حتی بهش نمیشه گفت فیلم! فقط تبلیغات زیادی داشت. مطمئنا دایناسور هم چرت و پرت بی محتوای دیگه اس

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی از قیف هم بدتر بود؟!؟!

ببینید مثلا  خ پریناز اصلا بازیگر طنز نیس 

در کنار بقیه یجوری بود 

یا مثلاً با چک لگد زدن اعتیاد و ... داشتن صحنه خنده در میاوردن

صبحانه با زرافه ها مگه اصلا فیلم بود؟!؟!؟🤪

نه به کارگردان‌های که فیلمهای طنز چرت درحد دبستان میسازن نه به صحت که طنزهای تلخ فلسفی میسازه به جای بخندیم باید تجزیه و تحلیل کنیم

رادان با بازی توی صبحانه با زرافه ها فقط خودشو خراب کرد. علی سنتوری و ناصرالدین شاه رو خراب کرد‌. وا ...

انگار با فاصله زیاد که نیامدن سینما و بیزینس خودشون داشتن یک دفعه مجبور شدن دلشون تنگ شده هر پیشنهادی قبول کردن 

آره واقعا انقدر الکی بود که حتی بهش نمیشه گفت فیلم! فقط تبلیغات زیادی داشت. مطمئنا دایناسور هم چرت و ...

من دایناسور رو دیدم

بد نبود 

برای یکبار دیدن

ولی خوب مثل فسیل و هتل و... هم نبود

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
هیییچ دیگه سینمای ایران به تهش رسیده

نه خدا شکر به ته نرسیده 

ولی نمی‌دونم چرا آقای عطاران خ پریناز با کاراکتر متری شش و نیم و فیلمهای زیبایی که بازی کرده آورده تو یک فیلم صاحب هتل و دختر توک زبونی بامزه 

یک جوری بود 

شایدم من دیگه تحملم کم شده نمیتونم بخندم 

کل فیلم به قرآن نصفش چشمم بستم فقط تحمل کردم دوساعت رو