2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 47 پست
خدا نجاتت بده واقعاحق به چی میدن اخه ؟کاملا کار خوبی کردی که هم اذیت شدنت رو گفتی هم مودبانه جواب دا ...

نمیدونم چرا استرس دارم همش با اینکه از حقم دفاع کردم و ایشون بی ادبی کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیره برات ایا مهمه؟ تو رابطه رو قطع کنیه روزی میفهمه ففط تو براش میمونی و بس بقیه رفتنین

اره مهمه الان برادر شوهرم طرف زنشه اونوقت شوهر من طرف من نباشه مهم نیست

بگیره برات ایا مهمه؟ تو رابطه رو قطع کنیه روزی میفهمه ففط تو براش میمونی و بس بقیه رفتنین

میدونی اینا از چ میسوزن از اینکه من بهشون تذکر دادم چون خودشونو صاحب اختیار میدونن الان از ی طرف استرس دارم از طرفی میگم چرا محترمانه جوابشو دادم 

اره مهمه الان برادر شوهرم طرف زنشه اونوقت شوهر من طرف من نباشه مهم نیست

میخای به ادمی که حرف نمیفهمه حرف حالی کنی؟

شوهرم انقدر طرفم نبود خونوادش هر گوهی خوردن الان فهمیده خونوادش چه جونوارایی هستن و شناختشون و تو تیم منه 

میدونی اینا از چ میسوزن از اینکه من بهشون تذکر دادم چون خودشونو صاحب اختیار میدونن الان از ی طرف است ...

تو دیگه ریدی بهش ناراحت نباش بدتر از همه چی محترمانه جواب دادنته که سوختن نتونسته بازی روانی باهات بکنه. برو به شوهرت بگو پیاما اونم نشون بده قبل از اینکه سوپرایزت کنه و یقه براشون جر بده

میدونی اینا از چ میسوزن از اینکه من بهشون تذکر دادم چون خودشونو صاحب اختیار میدونن الان از ی طرف استرس دارم از طرفی میگم چرا محترمانه جوابشو دادم 

تازه اسی میگه محترمانه جواب دادم پناه بر خدایکی به ادم بگه گوه بعد محترمانه باهاش حرف بزنی منکه نمیت ...

کم دارن یه عده 

تو این زمانه که اکثر زنا پاچه ورمالیده شدن این حجم از مظلومیت بی معنیه 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
چون با مادر شوهرم تو ی خونه هستیم رودرو میشیم وگرنه اگه خونم جدا بود عین خیالمم نبود

عزیزم یا مشکلت رفته اینستا

یا مشکلتو از اینستا برداشتی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.