2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 47 پست
محترمانه جوابشو دادم ک طرز حرف زدنت خوب نیست هر کسی ی شرایطی داره و این حرف ها با اینکه بد دهنی کرد ...

باید بهش میگفتی گوه سرتاپای هیکل نجسته 

توله ی عتترتو ول کردی خونه ی مروم رفتی دنبال گوز کندنت 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دفه یه مدل دیگه این قضیه رو تعریف کردی کاربرا بهت گفتن توام بد گفتی بهش الان یه مدل دیگه تعریف م ...

همین مدل تعرف کردم ولی دلخوری های دیگه هم داشتم اضافه کردم و شرایطمو گفتم چون طولانی ک مینویسی زیاد کسی جواب نمیده هر دوت رو بخون هم متن من هم جاری نوشته شده ولی شرایطی ک من داشتم و دلخوری های ک مربوط ب بیخیالی ایشون بوده ننوشته بودم

باید بهش میگفتی گوه سرتاپای هیکل نجسته توله ی عتترتو ول کردی خونه ی مروم رفتی دنبال گوز کندنت

تازه اسی میگه محترمانه جواب دادم پناه بر خدا

یکی به ادم بگه گوه بعد محترمانه باهاش حرف بزنی منکه نمیتونم

کاش یکم ملایم تر میگفتی مثلا میگفتی عزیرم تنهایی اصلا بچتو نفرس با دخترم اصلا نمیسازن منم اعصابم خور ...

میدونم خودمم میگم تند حرف زدم ولی ایشون با گستاخی و بی ادبی جواب داد

تازه اسی میگه محترمانه جواب دادم پناه بر خدایکی به ادم بگه گوه بعد محترمانه باهاش حرف بزنی منکه نمیت ...

اره پیام هارو نشون خواهرم دادم کلی دعوام کرد ک چرا محترمانه جوابشو دادی بهم گفت عقل نداری ب خدا

به نظرم به مادر شوهرت بگو چی گفته اسکرین شات هم بگیر حتما از پیامش شوهرت هم بچه هاش رو خیلی دوست دار ...

ب خواهر شوهرم گفتم ی خانم مذهبی و با درایته اونم گفت دیگه تموم شد بهش فکر نکن 

اره پیام هارو نشون خواهرم دادم کلی دعوام کرد ک چرا محترمانه جوابشو دادی بهم گفت عقل نداری ب خدا

باید میریدی سرتاپاش زنیکه حرو*مزا *ده رو

خیلی کوتاه اومدی .

بعد اومد خبر مرگش بردش ککشو؟؟

خب لنگه همن گود گودو میجوره اب گندیده گودالو

حالا شوهرم چیزی نمیدونه ک ساعت دو شب اومدن بردن میگه چرا نیومدن خونه چرا دیگه نیاوردنش نمیدومم چی بگم اونا هم دیگه خودشو شوهرش دهنشون کجه همیشه شوهرمم رو خانوادش حساسه

خانواده شوهرم حق بهش میدن

خدا نجاتت بده واقعا

حق به چی میدن اخه ؟

کاملا کار خوبی کردی که هم اذیت شدنت رو گفتی هم مودبانه جواب دادی 

شوهرت هم متوجه کن که پرستار بچه مردم نیستی شما