2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

599 بازدید | 47 پست

من تو ی خونه با مادر شوهرم زندگی میکنم ک خانواده شوهر طوری با من رفتار میکنن ک اینجا رو خونه من نمیدونن خونه مادرشون یا داداششون میدونن و هر طور دلشون میخواد رفتار میکنن میان و میرن البته ی خونه در حال ساخت داریم  ک در اینده میریم و مستقل میشیم  ی بچه پنج ساله دارم ک وقتی میان بچه هاشون میریزن خونه من و سرو صدا و وسایلمو ب هم میریزن حتی یکی از خواهر شوهر هام ی روز بچشو فرستاد بچش نتونست جیششو کنتل کنه ریخت رو فرشام منم ب خواهر شوهرم گفتم هر بچتو دیگه تنها نفرست خونه من خودت هم باهاش بیا ک مراقبش باشی اونم کلی عذر خواهی کرد و نیاوردش اما جاریم دخترشو میاورد خونه چون همبازی دختر منه چند بار شپش تو سرش دیدم نمیدونستم چطور بگم یا مریض بود میاوردش دختر من مریض میشد خونشون ی شهر دیگست خودشون هم نمیومدن خونه بچرو میزاشتن و میرفتن اصلا هم سراغی ازش نمیگرفتن حالا یشب. اوردش گذاشتش گفتن میایم میبریم ولی نیومدن و چون شوهر منم هفته ی شب میاد خونه بچش تا ساعت دو نمیخوابید منم براش پیام نوشتم لطفا هر جا میخوابید بچتونو هم پیش خودتون بخوابه ب فکر ارامش بقیه باشید اونم این پیام داد

حالا یه شب بچه من اومد خونه تو خونه تو هم نه خونه عموش باید این رفتارو از خودت نشون میدادی  چه آرامشی از شما بهم زده بود فک میکردم شعورت خیلی بیشتره ولی اشتباه میکردم نمیدونم تو با بقیه  چه رفتاری داری ولی آخرین بارت باشه با ما  اینطور رفتار کردی من هنوز خواب به چشمم نیومده به خاطر رفتار گوه تو

شوهرمم جریان نمیدونه ناراحت میشه ازم نمیدونم چطور ب شوهرم بگم 

وای چه جاری پرو و طلبکاری

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بچه هاشو خیلی دوس داره میترسم ناراحت بشه

ناراحت بشه . مگه ناراحتی شما براش مهمه ؟ 

اولویت شمایی با بچت 

گفتم بهت عزیزم نترس از هیچی نترس همین تا تهش رو بخون 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

تولشو میاد میزاره میره دنبال ددر دودورشخوبش کردی دفعه دیگه جرات نمیکنه از ده فرسخیه خونت رد بشع

چون با مادر شوهرم تو ی خونه هستیم رودرو میشیم  وگرنه اگه خونم جدا بود عین خیالمم نبود 

محترمانه جوابشو دادم ک طرز حرف زدنت خوب نیست هر کسی ی شرایطی داره و این حرف ها با اینکه بد دهنی کرد ...

باید میریدی بهش اینا محترمانه حالیشون نیس 

به شوهرتم بگو بچه های برادرت از من عزیزترن که میخای یقه جر بدی 

چون با مادر شوهرم تو ی خونه هستیم رودرو میشیم وگرنه اگه خونم جدا بود عین خیالمم نبود

از هیچی نترس اشتباه اولت این بود که تولشو قبول کردی که حالا بخاد گستاخ بشه و توروت وایسه از اول میگفتی شرمنده من مسعولیت بچه یکی دیگه رو نمیتونم قبول کنم

هر جام دیدیش روتو برگردون پیامارم نگه دار