2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدااااانکنه ،عززززیزم پسر من 89😍قربون عروس خوشگلم برمممممم،منت دارم والا عروس به خانومی تو نصیبم بش ...

خدا حفظش کنه مواظبش باش توروخدا گیر رفیق ناباب نیوفتع پسر داشتن هم سخته🙂

خدا حفظش کنه مواظبش باش توروخدا گیر رفیق ناباب نیوفتع پسر داشتن هم سخته🙂

قربونت برم عزیز دلم،معلومه خیلی عاقلی😘😍 خیلی باهم رفیقیم تا الان که هرکاری می‌کنه باهاش همراهی کردم نذاشتم خطاکنه اما دیگه بعدش با خداست ،حالا این خوبه پسر کوچیکم یه آتیش پاره ای که نگو میگم این فردا می‌ره دست یکیو میگیره میاره میگه میخوامش،واقعا هم سخته خدا عاقبتمونو بااین اوضاع بخیر کنه،ممنونم که انقدر خوب خوش قلبی، قربونت برم  توام مراقب خودت باش

قربونت برم عزیز دلم،معلومه خیلی عاقلی😘😍 خیلی باهم رفیقیم تا الان که هرکاری می‌کنه باهاش همراهی کرد ...

فداتشم که💕🥺💋

رفیقش باش همرازش باشی خیلی مهمه درکش کنی معمولا تو این سن درک شدن خیلی مهمه از سمت خانواده باشه اونم مادر خیلی مهمه:))))

وای خدا الهی بگردم 🥺😂

اره بچه کوچیکا معمولا اتیش پارن🥺😂

قربونت برم من توام خیلی ماهی :)