2777
2789

من برا همه چی پماد ویتامین آ د استفاده میکنم 

خیلی خوبه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی خوبه گلم

برا زخم برا خشکی و پوسته پوسته شدن خیلی زود خوب میشه عالیه 

حتی بچه که خیلی وحشتناک تو پوشاکش سوختگی داشته باشه چند روز بزنی شفا میگیره اما برا بچه فقط موافق صردری یکی دو روز بزنی 

فداتشم که💕🥺💋رفیقش باش همرازش باشی خیلی مهمه درکش کنی معمولا تو این سن درک شدن خیلی مهمه از سمت خا ...

عزیز دلمی واقعا از صمیم قلب میگم احساس میکنم میشناسمت انقدر به دلم نشستی ،خواهر زاده برادر زاده هام همسن شمان و دخترن خیلی عاشقشونم وباهم رفیقیم ،شمام مثل اونایی برام😍😘 ،بخدا خیلی راحته باهام تا اینجا که اشتباهم می‌کنه بهم میگه دیگه اقتضای سنشه ولی واقعا سخته خصوصا بچه های الان که ماشاالله انقدر آگاهن،میجگن واسه خاسته هاشون ،پسر منم باید آنقدر تجربه کسب کنه تایباد بگیره بهش گفتم همراهشم تو فاز دختر نیست ولی ازین مواد وسیگار واینا خیلی میترسم چون خودمم نوجوانی خیلیییی شیطون بودم فکر کنم پسرامم مثل خودمن😅شوهرم میگه خدا بخیر کنه 🤣