سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان کیست سینه | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 71 پست پارسال دخترمو که همش از درد سینه سمت چپ ناله میکرد بردم دکتر اول فکر کردم قلبشه بردم دکتر قلب واکو گفت چیزی نیست بعد بردم سنو سینه گفتن کیست داره حالا چندوقته باز شروع کرده میگه درد داره خطرناکه؟پس چرا دارو ندادن نگرانشم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/03/14 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miniman عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 944 اگر خیلی بزرگ نباشه نمیدن ماموگرافی بردیش دیگه زیر ۴۰ سال مامو انجام نمیدن
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 دوست مامانم کلی کیست داشت قرار بود بره عمل کنه مامانم بهش گفت ۱هفته هرشب سیر بخور ۱هفته خورد فکر کرد ... واقعا؟سیر رو همراه غذا خورد یا قبل خواب؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
caravzm عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 640 دختر منم همینه نترس نگران نباش منم اونجوریم حالا من تو هر دو سینه ام دارم دکتر گفته جای نگرانی نیس فقط گفت یکسال یبار بیا چکاب همین
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8092 نه نداشت ولی پارسال ماه مهر پریود شد بعدش پریوداش بهم ریخته ست مثلا دوماه نشد بعدش یک ماه کامل خونری ... من پرستارم ببرش دکتر زنان برات ازمایش عرمونی و سونو نی نویسه بهش بگو سابقه کیست داره دختر بهم ریختگی هورمون داره وزنش بالاست ؟ورزش حتما بزار تو رواین زندگیش و هر دو ماه سونو ببر 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
miniman عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 944 آخه همش میگه درد داره ببرمش دوباره سونو؟ ببر باید ببریش پیش جراح پستان اگه نبود تو شهرتون جراح عمومی کفایت میکنه اما نگران نباش عزیزم چیز خاصی نیست .نزدیک پریود دردناک میشه
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 اگر خیلی بزرگ نباشه نمیدن ماموگرافی بردیش دیگه نه فعلا ۱۳ سالشه خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 منم درد میکنندوبار سونو دادم هرکس یه چیزی میگه.. چی گفتن خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8092 زیر ۴۰ سال مامو انجام نمیدن نه کی گفته ؟من پرستارم ما برای ۱۳ ساله ام ازمایش مامو ضمیمه پرونده کردیم 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 چند سالشه دخترتون اکثرا دارو نمیدن فقط ویتامین EوD ۱۳ عزیزم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
miniman عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 944 نه کی گفته ؟من پرستارم ما برای ۱۳ ساله ام ازمایش مامو ضمیمه پرونده کردیم عههه اخه من رفتم گفتن انجام نمیدن همون سونو کافیه
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 نه خطری نداره کیست ۶ ماه یبار ببر چکاب قرص ویتامین ای و گل مغربی یک روز در میان بگو استفاده کنه چیز ... ممنون عزیزم راهی نیست از بین بره؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 16535 چی گفتن یکی میگه کیستیکی هم میگه سینت هیچی ندارهدیگه هم نرفتم دکتر چون معلوم نیس باز چی میخان بگن ..
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83523 دوست مامانم کلی کیست داشت قرار بود بره عمل کنه مامانم بهش گفت ۱هفته هرشب سیر بخور ۱هفته خورد فکر کرد ... ی سیر درسته قورت بویم؟ لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.