2777
2789
عنوان

کیست سینه

565 بازدید | 71 پست

پارسال دخترمو که همش از درد سینه سمت چپ ناله میکرد بردم دکتر اول فکر کردم قلبشه بردم دکتر قلب واکو گفت چیزی نیست 

بعد بردم سنو سینه گفتن کیست داره 

حالا چندوقته باز شروع کرده میگه درد داره 

خطرناکه؟

پس چرا دارو ندادن 

نگرانشم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم دارو ندادن ک نمی دونم چرا

دختر بچه ست میترسم 

شما هم درد داری؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

دوست مامانم کلی کیست داشت قرار بود بره عمل کنه مامانم بهش گفت ۱هفته هرشب سیر بخور ۱هفته خورد فکر کرد خوب نشده بعد رفت دکتر برا عملش دکتر گفت هیچ کیستی نداری همه از ریشه رفتن

عاشق پروانه ام🦋

کیست تخمدانم داره ؟

نه نداشت 

ولی پارسال ماه مهر پریود شد 

بعدش پریوداش بهم ریخته ست 

مثلا دوماه نشد 

بعدش یک ماه کامل خونریزی داشت 

دوباره فروردین شد اردیبهشت نشد 

الانم ک خرداده نشد 

نمیدونم دیگ کجا ببرمش

وقتی استرسی میشم عصبی میشم ناراحت میشم آره

دختر منم همینه 

داروی خاصی نداره عزیزم استرس و ناراحتی نداشته باشته تغذیش سالم باشه بمرور کوچیک میشه ازبین میره

آخه همش میگه درد داره 

ببرمش دوباره سونو؟