2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خودم برام مهم نیست فقط دعا کن بچم اسیب نبینه

عزیزم دلت رو محکم کن بچه ای که خدا بهت داده بنده ی خداست و بیشتر از تو دوستش داره و به فکرش هست و مواظبش هست پس فقط از ته دلت توکل کن به خدا و بسپار به خودش و فقط آروم باش چون بعضی چیزها از دست ما خارج و ما فقط باید توکل کنیم و آروم باشه و اجازه بدیم خدا خودش اون مسئله رو مدیریت کنه چون اون مسئله از قدرت ما خارج هست 

الان طبیعی،مثل قدیما نیس،یه عالمه واژنو میبرن تابچه به دنیا بیادو بعدش باید دنبال لیزر باشه برا تنگی ...

کلا سزارین باعث مشکلات زیادی میشه یکیش چسبندگی هست یکیش آندو متریوز هست که تو جامعه اینقدر زیاد شده وحشت میکنی من خودم یه نمونه اش هستم 

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما

اصلا نترس راجب خودت من تا ۶ سانت دردشو کشیدم میگم بهت ک قابل تحمل بود. راجب بچه هم دیگ الان اون زمان نیست ک بچه طوریش بشه حین تولد

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

کلا سزارین باعث مشکلات زیادی میشه یکیش چسبندگی هست یکیش آندو متریوز هست که تو جامعه اینقدر زیاد شده ...

سزارین دست دکتر خوب و ومعتبر باشه مشکل پیش نمیاد

میرین دکترهای ناشی یا دولتی ،بخاطر چند تومن کمتر،هزارتا مشکل براتون ایجادمیشه