2777
2789
سزارین دست دکتر خوب و ومعتبر باشه مشکل پیش نمیادمیرین دکترهای ناشی یا دولتی ،بخاطر چند تومن کمتر،هزا ...

اتفاقا پیش دکتر خوب رفتم که خیلی با سابقه بود و حتی رئیس یه بیمارستان بزرگ هم هست اما بعد ها که یه دکتر مرد رفتم بهم گفت که تمام دکتر های زن بشدت بد بخیه میزنن و اصلا کارشون تمیز نیست اما دکتر های مرد باتجربه خیلی خوب سزارین میکنن

کلا سزارین باعث مشکلات زیادی میشه یکیش چسبندگی هست یکیش آندو متریوز هست که تو جامعه اینقدر زیاد شده ...

دوستم رفته بود بیمارستان ارتشی سزارین تا کم بیفته براس،اون ۵۰۰ت داد منم۸میلیون،سرکوفتم میکرد پخمه ای،چه فرقی داره دکتر مکه میخواد چیکارکنه

من به سلامت وبدون مشکل حتی بالیزر که جاشم معلوم نیس سزارین کردم،اون بنده خدا تاچندماه هی میرف بیمارستان میومد،یه بار جای بخیش بازشد،عفونت کرد،جای بخیش بعدها خون ریزی کرد میگف بوی بدی گرفته و....

بعد گف تو حق داشتی،برا جونت ارزش قایل شدی منم برا پولمو پشیمون بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.