2777
2789
عنوان

علت دوری کردن بچه از مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 52 پست
فعلا بچه اس تو هم زیاد بغلش نکن به کمرت فشار نیاد

بخدا فقط بخاطر اینکه منو ترجیح بده به بقیه همه کار میکنم واسش

ولی چون من گوشی نمیدم بهش بقیه میدن و به من توجه نمیکنن اوضاعم اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا مث شما تو یه ساختمونم و زیاد میان دیدنشاینام جلو همه میگن مامانشو فقط برا شیر میخواد

منک خوشم نمیاد امروز از کارش عصبی شدم پسرم گریه میکرد اومده میگ چرا گریه میکنه بده ب من ببینم علت گریه اش چیه؟ منم اول ندادم ولی پسرم خودشو پرت کرد بغلش. بعد گفتم این ازین ببعد قراره کلی گریه کنه نمیشه ک هی بیای بگیری بغلت! اونم ناراحت شد گذاشت رفت😒

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

تو این سن طبیعیه 

بچه اول چقد سخته آدم چقد غصه میخوره برای هچیری  

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منک خوشم نمیاد امروز از کارش عصبی شدم پسرم گریه میکرد اومده میگ چرا گریه میکنه بده ب من ببینم علت گر ...

بخدا خیلی حس بدیه کاملا درکت میکنم

خوب کردی گفتی یبارم به من گفتن چرا گریه میکنه و.... گفتم کتکش زدم اصلا مادرشم چه سوالیه بچس دیگه

تو این سن طبیعیه بچه اول چقد سخته آدم چقد غصه میخوره برای هچیری

به قول شما تجربه ی اوله.ادم نمیدونه قراره چی پیش بیاد

و اینکه سختمه کسی که محبت کنه نمیبینه اونا که محبت نمیکنن بهش اونجوری براشوم دل دل کنه

اخه علتش چیه؟اتفاقا هیچکدوم از اونا حتی پدرش باهاش وقت نمیگذرونن یا زیاد پیشش نیستن محبت و بازی هیچی

درست میشه .یه دوره ایه .

پسرمن الان6سالشه جونش منم. بااینکه همش پیش خانواده شوهرمه چقدر هواشو دارن ولی پشتمه.

نه بابا نگران نباش  بذار یکم بزرگ بشه ببین چطوری سمتت میاد.

تازه من پسرم اینقدر دعوا میکنم الان کمتر ،ولی باباش که دعوا وکتکش نمیزنه بیشتز منو دوس داره طرف منه.

پسر مامانیه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.