2777
2789
عنوان

علت دوری کردن بچه از مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 52 پست
درست میشه .یه دوره ایه .پسرمن الان6سالشه جونش منم. بااینکه همش پیش خانواده شوهرمه چقدر هواشو دارن ول ...

وای خدا کنههههههه

کاش ببینم اون روزا رو.خدا شما رو هم حفظ کنه براهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار دختر منو میگی ک امروز ک باباشو دید از خوشحالی شیرجه زد رو زمین با سر مثلا میخاست خودشو پرت کنه تو بغل باباش اما اشتباهی خودشو پرت کرد رو زمین

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

سلام عزیزم سال دیگه همین موقع کلی عوض میشه 

و پر محبت تر میشه 

پسرمنم خیلی تغییر کرد و خوب شد

راستی جلوی بقیه هیچ بغلش نکن مگر اینکه خودش بیاد و اصلا نگو ازین بابت ناراحتی که نخندن ، تازه بگو خوبه یکم بیاد بغل بقیه من استراحت کنم توی خونه که همش بم چسبیده

تو خونه هم سعی کن هر بار نگاهت میکنه روی لبت لبخند باشه 

این حس خوبی میده بش

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
انگار دختر منو میگی ک امروز ک باباشو دید از خوشحالی شیرجه زد رو زمین با سر مثلا میخاست خودشو پرت کنه ...

منم

مثلا چند ساعتی بیرون باشم بعد از بیرون بیام حتی نگام نمیکنه ولی باباش ۵دیقه بره سوپرمارکت بیاد دقیقا مثل گفته شما.....

بخدا خیلی حس بدیه کاملا درکت میکنمخوب کردی گفتی یبارم به من گفتن چرا گریه میکنه و.... گفتم کتکش زدم ...

اره جوری رفتار میکنن انگار بچه اوناست نه من! چندبار پیش اومده خواستن یه چیزی بدن بهش من مخالفت کردم ولی انگار نه انگار! ابلها. خب معلومه با اون کاراشون ک بچه رو آزاد میزارن هرکاری بکنه بچه اونارو بیشتر دوست داره دیگ

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سلام عزیزم سال دیگه همین موقع کلی عوض میشه و پر محبت تر میشه پسرمنم خیلی تغییر کرد و خوب شدراستی جلو ...

چقد خوب

مرسی بابت راهنماییت

نقطه ضعف نشون دادن خیلی بده

منممثلا چند ساعتی بیرون باشم بعد از بیرون بیام حتی نگام نمیکنه ولی باباش ۵دیقه بره سوپرمارکت بیاد دق ...

اره شوهرم بخاد لباس بپوشم می‌ره دنبالش و گریه چون می‌دونه ک میخاد بره بیرون اما من نه تازه دختر من یازده ماهشه از بغل شوهرم در نمیاد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اره جوری رفتار میکنن انگار بچه اوناست نه من! چندبار پیش اومده خواستن یه چیزی بدن بهش من مخالفت کردم ...

میگم دیگه.....

معظل منم شده موبایل دادنشون.بخاطر اونم که شده پشت میکنه بم