2777
2789
عنوان

بعد زایمان افسرده شدم انگار

86 بازدید | 10 پست

من شاد بودم الان ولی دپرسم چند روزه زایمان کردم هر روز میرم بیرون ولی انگار تو زندانم خسته شدم همش خونم کثیفه سینکم پر ظرفه دلم می خواد مثل قبل خونمو تمیز کنم می شه؟کی اوضاع بهتر می شه ؟تازه مامانمم پیشمه کمکم می کنه وگرنه که هیچی🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند وقت اینجوریه؟من قرص افسردگی از قبل بارداری هم می خوردم سریع دلم می گیره استعداد افسردگی دارم ...

اگه سابقه افسردگی داری حتما برو دکتر 

افسردگی بعد زایمان خیلی شایع

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

به دنیای افسردگی بعد زایمان خوش اومدی 😔

من الان بچه ام ده ماهشه و هنوز اوکی نیستم 

یوقتایی فک میکنم باید برم پیش تراپیست ولی خب میترسم از واکنش همسرم چون فک میکنه کارام و رفتارام لوس بازی 

تاجایی که میتونی برو بیرون من حتی اجازه اینکارم ندارم شوهرم خوشش نمیاد

ولی خب اخرش یه امیدواری ام بهت بدم هرچی کوچولو بزرگترشه این حس یکم کمرنگ تر میشه یکم حالت بهترمیشه من تا۶ ماهگیش داغون بودم

بازاین دوسه ماه اخیر حس میکنم بهترم 

و رابطه ات با همسرت چطوره

من بیشترعلت افسردگیم همسرمه واقعا اصلا درکم نکرد بعدزایمان اونجوری که باید کمک نکرد هوامو نداشت

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
از افسردگی بعد زایمان ساده نگذرین...روی من تاثیر منفی داشت

روی من هم 

و واقعا حس میکنم هیچی مث قبل نمیشه مخصوصا رابطه ام با شوهرم

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
به دنیای افسردگی بعد زایمان خوش اومدی 😔من الان بچه ام ده ماهشه و هنوز اوکی نیستم یوقتایی فک میکنم ب ...

افسردگی داشتم باید هر روز برم بیرون

شوهرم هر روز میبره بیرون منو اگر نرم که قشنگ دیوونه می شم 

قرصم می خورم اسنترا 

اگر شوهرم بگه تو بغز می کنم 😫😢😢خیلی حساس شدم

من عاشق بیرون رفتنم هر روز باید ارایش کنم اینجوری حالم بهتر می شه ولی واقعا زندگی مثل قبل نمی شه

حالا می خوام برذگتر سد ببرمش بیذون پسرمو