2777
2789

شغل و درآمد خودتون اگر شاغلید اگر هم شاغل نیستید اونی که تو خونه کار میکنه رو بگید❓

👨‍💻 شغل من: تریدرم (معامله‌گر بازارهای مالی)
📆 حدود 6 ساله تو این کارم.
💰 اوایلش سخت بود، ولی الان درآمد دلاری دارم و تایم آزاد زیاد.
🏠 از خونه کار می‌کنم، بدون رئیس، بدون اجاره مغازه!
رضایتم؟ صد در صد! مخصوصاً وقتی می‌بینم با تحلیل درست، پول برام کار می‌کنه نه برعکس!

🔥 اگه تو هم دنبال درآمد دوم یا آزادی مالی‌ای،
توی کانال IR_TRADE یاد می‌دم چطور وارد دنیای ترید بشی و اشتباهای منو تکرار نکنی.

من شغلم تریدر بودنه، یعنی با تحلیل بازارهای مالی (مثل ارز دیجیتال و فارکس) درآمد دارم.
حدود ۳ ساله توی این کارم، اولش با سود کم شروع کردم ولی الان به درآمدی رسیدم که زندگی خودمو می‌چرخونم و حتی به بقیه هم آموزش می‌دم. 

نکته جالب اینه که فقط با گوشی و اینترنت کار می‌کنم، بدون نیاز به رفت‌و‌آمد یا سرمایه بالا.
تو کانالم  IR_TRADE  همه آموزش‌هاش رایگانه، مخصوصاً واسه کسایی که تازه‌کارن یا همیشه ضرر می‌کردن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.