من سال سومم بود امسال سال اول اصلا کنکوری اونطوری ندادم چند ماه قبلش یکی از عزیزام رو از دست دادم نشد بخونم پارسالم نخوندم ولی امسال خوندم تقریبا رتبه ام بدک شاید نشه ولی باهاش هم جایی شاید قبول نشم نمیدونم بمونم یا آزاد برم یکمم آزاد برام سنگین
آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۶۸۰۰ بخونم برا تیر شاید برسونم به ۷۵۰۰ زا بیشتر نهایی نمیدونم چند میشم نهایی چندان خوب ندادم
تجربی؟ به نظرم وقتتو زیاد تلف نکن اگر احساس میکنی پتانسیل بهتر کردنش رو داری بمون وگرنه اصلا وقتت رو هم تلف نکن با رتبت یه لیسانس تو رشته ای که بیشتر بهش علاقه داری بگیر سعی کن شهرای بزرگ باشه چون کار و مراورده بیشتره
نه انسانی ام حقوق دوست دارم از طرفی نمیدونم چی میشه بخدا روانی شدم
حقیقتا نمیدونم ترازت توی رشته انسانی چطوره ببین اگر در خودت میبینی یسال دیگه بمونی دوباره نهایی بدی دوباره برای کنکور بخونی صبح زود است درس بمون به انگیزه رشته ای که دوستش داری اگر هم نه خسته شدی به نظرم برو یه رشته دیگه یا دانشگاه آزاد در کنار درست کار کن