2777
2789
عنوان

شما باشید پشت کنکور می مونید

473 بازدید | 60 پست

من سال سومم بود امسال سال اول اصلا کنکوری اونطوری ندادم چند ماه قبلش یکی از عزیزام رو از دست دادم نشد بخونم پارسالم نخوندم ولی امسال خوندم تقریبا رتبه ام بدک شاید نشه ولی باهاش هم جایی شاید قبول نشم نمیدونم بمونم یا آزاد برم یکمم آزاد برام سنگین

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

هر کاری می کنی نمون پشت کنکور عمرتو تلف می کنی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری می کنی نمون پشت کنکور عمرتو تلف می کنی

دوست ندارم پیام نور و غیر انتفاعی و ... برم ازاد هم ۱۲ تا ۱۶ تومن سنگین برام نمیدونم چیکار کنم از طرفی ۲۰ سالم زورم میاد باز بمونم 😭

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

ترازت تقریبا چه رنجیه؟

۶۸۰۰ بخونم برا تیر شاید برسونم به ۷۵۰۰ زا بیشتر نهایی نمیدونم چند میشم نهایی چندان خوب ندادم

دوست ندارم پیام نور و غیر انتفاعی و ... برم ازاد هم ۱۲ تا ۱۶ تومن سنگین برام نمیدونم چیکار کنم از طر ...

تجربی هستی؟ نمون

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
۶۸۰۰ بخونم برا تیر شاید برسونم به ۷۵۰۰ زا بیشتر نهایی نمیدونم چند میشم نهایی چندان خوب ندادم

تجربی؟ به نظرم وقتتو زیاد تلف نکن اگر احساس می‌کنی پتانسیل بهتر کردنش رو داری بمون وگرنه اصلا وقتت رو هم تلف نکن با رتبت یه لیسانس تو رشته ای که بیشتر بهش علاقه داری بگیر سعی کن شهرای بزرگ باشه چون کار و مراورده بیشتره 

nature 🏖️🍁lover

تجربی؟ به نظرم وقتتو زیاد تلف نکن اگر احساس می‌کنی پتانسیل بهتر کردنش رو داری بمون وگرنه اصلا وقتت ر ...

نه انسانی ام حقوق دوست دارم از طرفی نمیدونم چی میشه بخدا روانی شدم 

نه انسانی ام

خب دیگه اصلا نمون چه رشته ای میخوای بخونی؟

نه انسانی ام حقوق دوست دارم از طرفی نمیدونم چی میشه بخدا روانی شدم

حقیقتا نمی‌دونم ترازت توی رشته انسانی چطوره ببین اگر در خودت میبینی یسال دیگه بمونی دوباره نهایی بدی دوباره برای کنکور بخونی صبح زود است درس بمون به انگیزه رشته ای که دوستش داری اگر هم نه خسته شدی به نظرم برو یه رشته دیگه یا دانشگاه آزاد در کنار درست کار کن

nature 🏖️🍁lover

اصلا پیشنهاد نمیکنم پشت کنکور بمونی 

یک چون تراز های امسالت برای سال بعد اصلا سیو نمیشه ک بتونی ازشون استفاده کنی 

دو باید شش درس یازدهم رو نهایی امتحان بدی 

درکل هرساله نسبت به پارسال شرایط سخت تر میشه و تو نتیجه بدتری میگیری پس همین امسال تمومش کن