2777
2789
عنوان

شما باشید پشت کنکور می مونید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 60 پست
هر کاری می کنی نمون پشت کنکور عمرتو تلف می کنی

بنظرم اگه واقعا هدفی هست که فکر می‌کنی با رسیدن بهش حالت خوب میشه هرچند زیاد ولی باید تلاش کرد براش

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی؟ به نظرم وقتتو زیاد تلف نکن اگر احساس می‌کنی پتانسیل بهتر کردنش رو داری بمون وگرنه اصلا وقتت ر ...

خیلی خوب نیست افتضاح هم نیست ۷۵۰۰ تا ۸۰۰۰ معمولی واسم 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

اگه آزاد اووردی برو کار کن خودت پول شهریتو بده

خب سخت درس و کارو همش باهم کار پاره وقت از کجا پیدا کنم؟

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

بنظرم اگه واقعا هدفی هست که فکر می‌کنی با رسیدن بهش حالت خوب میشه هرچند زیاد ولی باید تلاش کرد براش

بعضی اوقات شجاعت توی رها کردنه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پولش سختم راستش مشکلم همین

پولش نهایتا ترم اول دوم رو وام دانشجویی بگیر بعد هم یه کار دانشجویی پاره وقت برای خودت اوکی کن خانواده هم تا حدی کمکت میکنن آزاد اگه میری همون شهر خودت بزن که دیگه هزینه خورد و خوراک و رفت و آمد نداشته باشی حداقل 

nature 🏖️🍁lover

پولش نهایتا ترم اول دوم رو وام دانشجویی بگیر بعد هم یه کار دانشجویی پاره وقت برای خودت اوکی کن خانوا ...

اره اگه آزاد برم شهر خودم میرم مشاورم گفت سراسری شهر دور هم آوردی برو از آزاد بهتر🥲

بعضی اوقات شجاعت توی رها کردنه

آره خب اینم هست 

ولی به شخصه اگه درس نخوندم کار دیگه ای هم برازندگی‌ ندارم 😂🤦🏻‍♀️

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من اگه جای شما بودم،پشت کنکور می موندم و تمام تلاشم رو میکردم.

راستش خجالت میکشم بقیه بگن هی موند و هیچی نشد بازم موند خیلی حس بدی

خجالب میکشم حس میکنم بقیه میگن خنگم دیگه امسال میشه ۴ بمونم🥲