2777
2789
عنوان

شما باشید پشت کنکور می مونید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 60 پست
راستش خجالت میکشم بقیه بگن هی موند و هیچی نشد بازم موند خیلی حس بدی

بله باید قوی باشی.

اتفاقا با دید مثبت هم میشه به این موضوع نگاه کرد که اون افراد یه انگیزه بشن برات که خوب بخونی و بگن آفرین چه پشتکاری داشت، موند به چیزی که میخواست رسید.

هر چند در نهایت خودتی و خودت. بخاطر خودت خوب بخون.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خب اینم هست ولی به شخصه اگه درس نخوندم کار دیگه ای هم برازندگی‌ ندارم 😂🤦🏻‍♀️

ادما با هم فرق دارن، بعضی هدفا هزینه زیادی از ادم می گیرن، خودم معتقدم بیشتر از دو سال نباید پشت کنکور موند اونم واقعا اگر سال اول اتفاقی عجیبی بیوفته مثل مریض شدن سر جلسه، نرسیدن به امتحان، مرگ عزیز و...، پشت کنکور نشستن کمالگراییه، اگه ادم زرنگ و درسخون باشه سال اول باید کارش بشه بقیش بازیه. بهتره خودمون رو گول نزنیم حیف عمره. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

من خودم دکترای تخصصیم رو تموم کردم ولی همیشه یادم می افته ناراحت میشم که رشته های بهتر میتونستم برم اگه فقط یه کم اراده ام رو جمع میکردم. خدا اونقدر استعداد به من داده بود ولی استفاده نکردم، شرمنده ی خدام‌.

خجالب میکشم حس میکنم بقیه میگن خنگم دیگه امسال میشه ۴ بمونم🥲

عزیزم مگه بقیه تو شرایط تو بودن 

بزار بگن روزی که قبول بشی هیچ کس اهمیت نمی‌ده چقدر‌موندی‌ پشت 

به این فکر کن اونی که. بهت این حرفارو میزنه خودش چیزی نیست که اگه چیزی بود اون حرفا رو نمی‌زد 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من خودم دکترای تخصصیم رو تموم کردم ولی همیشه یادم می افته ناراحت میشم که رشته های بهتر میتونستم برم ...

منم😭حس میکنم کلی توان دارم نذاشتم روانی شدم دیگه 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

اگر آرزو داری هدف داری بمون براش بجنگ ؛ اونایی که میگن نمون عمرت هدر می‌ره غلطه چونکه یک سال تلاش کردن خیلی بهتر از یک عمر حسرت خوردن برای اینکه توی شغل مورد علاقه ات نیستی🙂🌷

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بله باید قوی باشی.اتفاقا با دید مثبت هم میشه به این موضوع نگاه کرد که اون افراد یه انگیزه بشن برات ک ...

🥲بخدا گریم ‌گرفته دیگه کاش امسال رتبه ام در حد قبولی بشه خیلی خستم

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

برو فرهنگیان

فرهنگیان نمیارم دوستم پارسال با ۸۳۰۰ نیاورد

منم😭حس میکنم کلی توان دارم نذاشتم روانی شدم دیگه

الان فرصت جبران داری. گوشی رو بذار کنار‌. به شدت منظم باش. چند ماهه دیگه. تمام جهادت رو بکن.‌ وقتی یه نفر داره سقوط میکنه، تمام قدرتش رو جمع میکنه و دستش رو به این ور و اون ور میندازه که نیفته، به این میگن جهاد که بالاتر از تلاشه.