2777
2789

سلام دوستان من ۲۴ سالمه ، و دانشجوی سال آخر دانشگاه فرهنگیان هستم ، و از امسال هم اگه خدا بخواد می رم سر کلاس . 

من قبلن تو خونه خیلی کم حرف می زدم ، طوری که مامان و بابام می گفتن خیلی خودتو از ما دور کردی ، 

ولی برای این که به پدر و مادرم بیشتر نزدیک شم ، یه چند ماهی می شه ، بیشتر حرف می زنم تو خونه ،  من سوال های بی جهت از پدر و مامانم نمی پرسم ، ولی نمی دونم چرا مامان و بابام به من امروز گفتن خیلی حرف می زنی اونم با لحن بدی گفتن ، دلم خیلی شکسته ، الان هم بغض کردم 🥺🥺🥺🥺🥺

احساس می کنم مامان و بابام دیگه منو نمی خوان ، نمی دونم چرا این حسو گرفتم ، احساس می کنم اضافی هستم تو خونه ، با این که حقوق دانشجویی دارم ، احساس می کنم پدر و مادرم تو دلشون می گن بسه دیگه این چرا شوهر نمی کنه ، هزار تا چرای دیگه تو دلمه. 

خواهرم ۲۷ سالشه و اون هم خیلی برون گراست ، ولی به اون از این حرفا نمی زنن 

نمی دونم چرا انقدر حالم بده 🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم‌۸سالشه خییییییلی حرف میزنه یه سوالایی میپرسه که برا سنش نیس درمورد دلار طلا بورس کوفت زهرمار دیگه میخوام سرمو بکوبم دیوار یک دقیقه سکوت نمیکنه این بچه🤪🤪

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
پسرمنم‌۸سالشه خییییییلی حرف میزنه یه سوالایی میپرسه که برا سنش نیس درمورد دلار طلا بورس کوفت زهرمار ...

فقط خواهش میکنم بش این حرفو نزن 

اعتماد بنفسش داغون میشه

بزا بزرگ  شه عوض میشه  تا جوانیش تحمل کن

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

فقط خواهش میکنم بش این حرفو نزن اعتماد بنفسش داغون میشهبزا بزرگ شه عوض میشه تا جوانیش تحمل کن

پدرم اعتماد به نفسمو می گیره بیشتر 🥺🥺🥺

یادمه یه بار جلو خالم اشک خواهرمو درآورد 

فقط خواهش میکنم بش این حرفو نزن اعتماد بنفسش داغون میشهبزا بزرگ شه عوض میشه تا جوانیش تحمل کن

اسمشو گذاشتم آنشرلی بس که پرحرفه تخیلاتش قویه😅😅

ولس هر چی باشه پدر و مادر نباید تو ذوق آدم بزنن

اتفاقا من خیلی گوش به حرفش میدم جواب سوالاشو میدم شایدم خودم باعث طرز فکراشو پرحرف شدنش شدم ولی یه وقتایی دوسدارم سکوت کنه فک‌کن بچه بود میخواستیم بخوابیم با انگشتام دهنشو مثه نوک اردک میگرفتم تا دیگه حرف نزنه فقط بخوابه🤣🤣🤣🤣🤣🤣