2777
2789
عنوان

بچه ها داداش 10 سالم از یه دختره خوشش اومده😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 29 پست
واقعا چ فکری میکنی اجازه دادن همانا و دختر بازی همانا الان فقط باید باهاش حرف بزنید آگاه‌ش کنید

منظور این که باید عادی برخورد کنیم؟ اگه بخوام بگیم نههه دور شو بد نیست بنظرتون؟ عادی بگیم خب اون دوست صمیمی ته یا دوسته فقط بهتر نیست؟ 

نخوندم با اجازت 

ولی یادمه تو سفری که به مالزی داشتیم،

سفر ۱۵ روزه،

از یه دختر هم سن خودم خوشم میومد، دقیقا اتاق جلویی ما هم بود، توی طور همش کنارش مینشستم، البته که سنم اون موقعه ۸ بیش نبود،

دیگه از اون موقعه نزدیک به ۱۵ سال گذشته و دیگه ندیدمش

خلاصه که این عشق های بچگونه زیبا و باحاله 

جدیش نگیر

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا کوچولووووو😂😂😂 والا منم زبونم قاصر شد

این هیچ وقت اینطوری صحبت نمیکرد همیشه پسر خالم همش میگفت من عاشق فلان دخترم 

ابن میگفت نه من تنهاییمو دوست دارم 

این حرفش انقدررررر غیر منتظره بود واقعا به عبارتی پشمای هممون ریخت😂

منظور این که باید عادی برخورد کنیم؟ اگه بخوام بگیم نههه دور شو بد نیست بنظرتون؟ عادی بگیم خب اون دوس ...

عادی یعنی چی 

یعنی بگی اشکال نداره 

من اگ باشم منطقی میشینم حرف میزنم 

بخدا آدم میگه بچه ان

ولی خیلی بیشتر از چیزی ک فک کنیم می‌فهمن 

ماها فک میکنیم ی بازی ساده اس

ولی اون میخواد با این بازی نشون بده ک چقد بزرگ شده و میتونه با دخترا چت کنه 

حالا من پسر ندارم ولی من جای شما باشم اصلن ساده نمیگیرم قضیه رو 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

این هیچ وقت اینطوری صحبت نمیکرد همیشه پسر خالم همش میگفت من عاشق فلان دخترم ابن میگفت نه من تنهاییمو ...

عشق دوران بچگی😂😂

به نظرم سعی کنید حواسشو از این موضوع دور کنید خیلی حساسیت نشون ندید چون ممکنه لج کنه یا فکر کنه چ خبره و کارای قایمکی کنه

عادی یعنی چی یعنی بگی اشکال نداره من اگ باشم منطقی میشینم حرف میزنم بخدا آدم میگه بچه انولی خیلی بیش ...

نه در این حد هم نیست اصلا چت کردن بلد نیست

بنظرم صرفا چون دوستش تو این فاز هست اینم حس رقابت داره 

عشق دوران بچگی😂😂به نظرم سعی کنید حواسشو از این موضوع دور کنید خیلی حساسیت نشون ندید چون ممکنه لج ک ...

اره ما هم کاری نکردیم فعلا

مامانم هم یواشکی گفته تا فردا ساعت شیش وقت داریم😂