2777
2789

امروز داشته از پارک برمیگشته بن مامانم گفته مامان یچیز بگم میشه قول بدی به کسی نگی؟ 

مامانمم گفته باشه بگو 

اینم گفته از اون دختره خوشم میاد

دوستم سالار هم خوشش میاد🫤

بعد گفته دختره کالاف داره ، فردا اجازه میدی اکانت کالاف اونو بزنم بهم وصل شیم بازی کنیم؟ 

مامانم هم مایوس شده😂گفته نمیدونم باید فکر کنم 

الان فردا چیکار کنیم؟ 

مامانم میگه میخواد کلاسای تابستونیشو بندازه تایم پارک دیگه پارک نره

چجوری رفتار کنیم؟ چیکار کنیم؟ اجازه بدیم اکانت کالاف دختره رو بگیره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگاه برادرت که مثل نگاه آدم بزرگان نیست اون به خاطر کالاف دوسش داره خواهرزاده منم عاشق کالافه هرکس کالاف داشته باشه میره سمتش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

واقعا چ فکری میکنی 

اجازه دادن همانا و دختر بازی همانا 

الان فقط باید باهاش حرف بزنید 

آگاه‌ش کنید 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.