2777
2789
عنوان

11 روز مانده به عید غدیر 💚

33 بازدید | 3 پست

بیاییم با تغییر پروفایلمون 

مبلغ غدیر باشیم 

این تصویر 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
روز غدیر چرا اینقدر مهمه؟ باید براش چیکار کردشما خودتون برنامه خاصی دارین؟

سلام عزیزم 

ه آیه اِکمال بخشی از آیه سوم سوره مائده، 

که خداوند در آن از مأیوس شدن کافران، کامل شدن دین، تکمیل نعمت الهی و پذیرش دین اسلام به‌عنوان آئین نهایی انسان‌ها سخن گفته است.

شیعیان بر اساس روایات رسیده از اهل‌بیت پیامبر(ص) معتقدند،

این آیه درباره واقعه غدیر نازل شد و منظور از کامل‌شدن دین و نعمت، 

اعلام ولایت و جانشینی حضرت علی(ع) برای پیامبر اکرم(ص) است. 

الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلَامَ دِينًا﴾ ... ...امروز دین شما را برایتان کامل و نعمت خود را بر شما تمام گردانیدم...

روز غدیر روز وحدت دوباره مسلمانان هم بود؛ 

پس این روز فقط یه مناسبت تاریخی نیست، فرصتی برای یادآوری و تقویت ارزش‌هایی مانند وحدت، ولایت مداری (پیروی از امامان) هم هست💚

تو روز غدیر کارایی که انجام میشه به خاطر همون نتایج روز غدیره، یعنی باید از وحدت حرف بزنیم، از امامت، از فضایل امیرالمومنین، حالا به شکل یه تاپیک، به شکل یه جشن، مهمونی، سفره های نذری، کار خیر، کمک به نیازمندا..

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز غدیر چرا اینقدر مهمه؟ باید براش چیکار کردشما خودتون برنامه خاصی دارین؟

⁉️ کوچکترین کارهایی که میتونید برای عید غدیر انجام بدید؟

1⃣➖درب خانه رو چراغونی کن یا پرچم بزن.🦋

2⃣➖کمی شکلات توجیبت بریز وهربچه ای رو دیدی بهش بده.🌷

3⃣➖خانواده خودت یا همسرت یا فامیل رو برای ناهار روز عید غدیر دعوت کن .💐

4⃣➖بدهی چندنفر مستمند رو در مغازه سوپری ها تسویه کن .🌻

5⃣➖اگه راننده تاکسی هستی به عشق علی ازچند نفر کرایه نگیر .🌸

6⃣➖به تمام مخاطبین گوشیت پیام تبریک یا تماس برای تبریک بگیر .🌼

7⃣➖دونفر رو که باهم قهر هستند آشتی بده.🌺

8⃣➖اگه خودت باکسی قهر هستی باهاش آشتی کن.🌹

9⃣➖ختم صلواتی انجام بده .🌈

🔟➖بین همسایه ها غذا یا شیرینی یا شربت پخش کن.🎈

1⃣1⃣➖بچه هات رو به مناسبت این روز بزرگ با خرید وسیله ای سوپرایز کن.🎁

2⃣1⃣➖ نماز شکر بخوان که محب مولا علی هستی.🛍

3⃣1⃣➖توهرشغلی هستی به مناسبت این روز تخفیف ویژه بده.🎉

4⃣1⃣➖شب عید یه جعبه شیرینی بگیر برو مسجد یا امامزاده محل.🎊

5⃣1⃣➖پدرو مادرت رو بفرست زیارت .🪅

16➖برای امواتت اطعام بده .🎀

17➖پروفایل شبکه های اجتماعی خودت رو تغییربده💜

18➖زنگ مبایلت رو دررابطه باغدیر عوض کن💙

19➖استوری بذار.💚

20➖یه عطر بخر برای نماز بین همه نمازگذارها پخش کن .💛

21➖به ماشینت یادرب خونت برچسب های غدیری بزن🧡

22➖هدیه های کوچک به بچه هابده.❤️

23➖یه حدیث حفظ کن وبرای جمعی بگو💓

24➖یه درخت یا گل بنام ولایت بکار.💞

25➖پرداخت هزینه نان ویا غذا برای نفر بعدی به نیت عید غدیر💕

26➖ یک‌ساعت اگه شرایط بود سکوت کن فقط صلوات وذکر یاعلی بگو📿

27➖ برای پرندگان غذا وآب بذار 💟 

28➖یک یاچند نفر رو که مشهد نرفتند بفرست زیارت

29➖یک جلد قرآن ، نهج البلاغه ،یا صحیفه سجادیه بگیر و به مسجد یا مکان زیارتی هدیه کن 💖

30➖به نیت عید غدیررفتی سوپری محله هرکس اونجا بود بستنی براش بگیر💗

و.......

✅ بعدی رو شما اضافه کن وبفرست....

📌 نشر این پیام صدقه جاریه حساب میشود.

بانشر آن درثوابش شریک شوید

اعمال ماههای قمری

💎@amalemahha