2777
2789
عنوان

اقایون بیاید اکسم بعد دوماه پیام داده ادرس خواسته چی بگمش

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 29 پست
همیشه میگف چصی 😂 الان فمیدم دنبال حرف زدنمه بعدم چک کرد گف الان من اگ چکش نمیکردم فقط مسیریابی میزد ...

ببین اینکه بخوای باهاش صحبت کنی و حرفو کش بدی 

کاملا بستگی به خودت داره 

که هنوز طرف واست جذابه؟ یا نه 

دلیل جداییتون قابل اصلاح هست یا نه 

اگه اره میشه یه جوری با دست پس زد با پا پیش کشید 

ولی اگه نه که بگو خوش بگذره و دیگه جوابشو نده 

کاربری سال1399:)
ببین اینکه بخوای باهاش صحبت کنی و حرفو کش بدی کاملا بستگی به خودت داره که هنوز طرف واست جذابه؟ یا نه ...

دلم میخواد دوتا چی بارش کنم بگم باهرکی مث خودش چون انقدر رفتار خودشیفتگی و دیکتاتوری داش و دقیقا خودش چص عالم بود بعد بمن میگه چص 

من باهاش بد بودم بخاطر رفتارا حرفای مزخرفی که بهم میزد برعکس یه رفتار عالی هم دارم با اونای که خوبن بعد این تو بیو خودش زده من با هرکی یه جورم بخدا حرصم میگیره 

خودش گند عالمه به من انگ میزنه 

از یه طرفم میگم اگ جوابش بدم اینارو بگمش خودمو سبک کردم

فرصتم خیلی دادم بهش چیزی عوض نشد کلا ادم بیشعوریه عصبی شه هرچی از دهنش در میاد تحقیر میکنه تو حالت عادیشم حرفاش زنندن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی نمیخوایش و فقط میخوای چهارتا کلفت بارش کنی خنک شی؟

ن واقعا دلم نمیخواد ب اون رابطه مزخرفش برگردم فقط دلم میخواد محترمانه الان حرصش بدم غرور و خودشیفتگی کاذبشو از بین ببرم این فک میکنه همه دخترا دنبالش یبار بهم غیر مستقیم گف اگه نمیتونی باهام بخوابی بگو برم با یکی دیگ وقتم تلف نشه

تنها خوبیش این بود همه چیزو خودش خرج میکرد رستوران کافه شهربازی همجا همیشه خودش میداد اما زبونش واقعا مضحک بود هزاربارم خواسم اواخر حرف بزنم درس شه فرار میکرد میگف تکراریه

ن واقعا دلم نمیخواد ب اون رابطه مزخرفش برگردم فقط دلم میخواد محترمانه الان حرصش بدم غرور و خودشیفتگی ...

چقدر چندش و مریض 

خداروشکر جدا شدی 

بهش بفهمون حتی بهشتم حاضر نیستی بری باهاش چه برسه دیت کافه

چقدر چندش و مریض خداروشکر جدا شدی بهش بفهمون حتی بهشتم حاضر نیستی بری باهاش چه برسه دیت کافه

بدتر اون اشتباهشم توجیح میکرد فقط یه عذرخواهی بلد نبود

الان بنظرت جوابشو چی بدم که هم محترمانه باشه هم شیلنگ گرفته باشم روش یا اصلا سین کنم ج ندم؟

بدتر اون اشتباهشم توجیح میکرد فقط یه عذرخواهی بلد نبودالان بنظرت جوابشو چی بدم که هم محترمانه باشه ه ...

به نظرم سین نکنی بیشتر حرص میخوره 

شخصیت های خودشیفته از بی توجهی حالشون بد میشه

همیشه میگف چصی 😂 الان فمیدم دنبال حرف زدنمه بعدم چک کرد گف الان من اگ چکش نمیکردم فقط مسیریابی میزد ...

اگر نمیخای بهش برگردی اصلا جواب نده همه پسرا بعد از کات برمیگردن محل ندی خسته میشن میرن