2777
2789

دوستان بابام ماشینش دور از جون الانش ماشینش یه تصادفی کرده بود خلاصه ۱۰ ۱۲ روز درگیرش بود توی تعمیر گاه تا درستش کنه توی این مدت نه باباش نه مامانش یکبار هم زنگ نزدن یا سر نزدن بهش

بابابم اینا توی به شهر کوچیکین بابام میومد شهر ما ماشینو درست میکرد ‌با اینکه فامیل هم هستن.

حالا پارسال پدرشوهر خواهر شوهرم بیمارستان بستری بود یعنی تا یک هفته خواب و خوراک ما رو گرفته بودن بسکه میرفتن بهش سر میزدن غذا میبردن🥴

چطور بهش گله کنم اینا رو که مقاومت نکنه و قبول کنه حرفامو

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگی سبکتری 

مرد جماعت طرف خانوادش هست 

من شوهرم با برادرش شریکه 

برادرش خونه ماشین طلا مدرسه خصوصی ما هم زیر خط فقر وقتی میگم فقط دعوا می‌کنه و فحش که تو میخوای بینمون خراب کنی

اول از خوبی های پدرشوهر و مادر شوهرت بگو و بگو میدونم خیرخواهمپن اند ولی من ناراحت شدم که توی این موضوع پیگیری و کمک نکردن.  من انتظار داشتم.  

کلا من پایه حرف بزن.  من ناراحت شدم...  من انتظار داشتم....  کاش اینکارا میکردن و....  

خب اون بیمارستان بود کاملا فرق میکن با ی تصادف که خداروشکر مشکلی پیش نیومده

اونا هم تصادف کرده بودن قبلا همین بوده.

بابامم سکته کرد همین بود کلا چشم و هم چشمی میکنن

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
توقعت بیجا بوده است . تمام

چرا مثلا؟ 

اول از خوبی های پدرشوهر و مادر شوهرت بگو و بگو میدونم خیرخواهمپن اند ولی من ناراحت شدم که توی این مو ...

♥️♥️♥️♥️👍👍

خب البته اونکه اون فرد بیمارستان بستری بوده قاعدتا بقیه بهش سر میزنن و عیادت می کنن

پدر شما خداروشکر سالم بوده اینکه ماشینش رو صرفا می برده تعمیرگاه خیلی نیازی به احوالپرسی نداره

البته که خب اگر طرف مقابل مبادی آداب باشه و روابط صمیمانه باشه خوب بود زنگ میزدن تعارف می کردن پدرتون تو این مدت مثلا یکبار منزلشون برن برای ناهاری شامی

ولی الانم باز اتفاق خبلی خاصی نیفتاده

به نظرم ارزش گله گذاری نداره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️