2777
2789

ازین آدمای خیلییی گیره منم نه گفتن بلد نیستم

مثلا یه بار هم که غذاش چیزی بود که دکتر من گفته نباید بخورم مجبوری باهاش خوردم

بعد ازیناست که هر چی بگی نه و بهونه بیاری باز حرف خودشو میزنه و نهایتا مجبورت میکنه

بجز اون چندبار رفتار های بشدت سمی و آزار دهنده ازش دیدم

مثلا با یکی صحبت می‌کردم گییییر سه پیچ داد که چی بهت گفت و هر چی گفتم بابا نمیخواد نو بدونی طرف! ول نکرد..

و در کل آزارم میده واقعا باهاش حالم بده

الان هم میخوام ارتباطمون باهاش قطع کنم اما خب چندبار که منو به نهار و شام دعوت کرده رو نمیخوام دینش به گردنم بمونه

پیشنهادتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن بابا .. چه دینی

میخواست اصرار نکنه

من از این احمقا بودم ملتو دعوت میکردم همیشه چون روم نمیشد جلوشون تنهایی غذا بخورم بخصوص پیتزا میگرفتم عین قبیله گشنگان میریختن سرم با یه تعارف کوچیک😂😂 جبران هم نکردن که مشکلی نیست.. دندم نرم میخواستم تعارف نکنم!!! 

کاری به اخلاقاش ندارم.ولی دوستت داره

اره ولی خیلی سمیه😢💔

بعد من فقط تنها میتونم درس بخونم

رشته ی اون با من فرق داره میگه بیا با هم درس بخونیم

بعد خودش یه پاراگراف میخونه همونو به من توضیح میده!!! بعد من هیچی نمیتونم بخونم..

و خیلی هم از من بزرگتره روم نمیشه بهش بگم به من توضیح نده خودم هیچی نخوندم!!!

با هیچ کسی خودمونی نشو دیگه ازت توقع ندارن تابعشون بشی ،حالا هم یک هدیه براش بگیر تشکر وتمام

نه هدیه بگیرم بیشتر بهم میچسبه

میخوام با قهر و یجوری که دیگه سمتم نیاد باها قطع رابطه کنم ولی نمیخوام دین غذاش گردنم بمونه

ول کن بابا .. چه دینیمیخواست اصرار نکنهمن از این احمقا بودم ملتو دعوت میکردم همیشه چون روم نمیشد جلو ...

خودم حس بدی بهم میده انگار مثلا مفت خوری کرده باشم!! بعد ذره ای هم میل نداشتم چون من طبق رژیم خودم باید غذا بخورم!!! اما آنقدر اصرار اصرار که آدمو مجبور میکنه.

خب روت بشه بگو تو هم بخون به اون توضیح بده

نه ایناست که چیزی بهش بگی سریع میزنه به گریه و مظلوم نمایی که بگه تو بهش ظلم کردی!

مثلا هر چی بهش میگم دلیلی نداره حرف بقیه رو به تو بگم با صدای بلند گریه و عز و جز که تو با من رو راست نیستی

خستم ازش بدم میاد واقعا

خودم حس بدی بهم میده انگار مثلا مفت خوری کرده باشم!! بعد ذره ای هم میل نداشتم چون من طبق رژیم خودم ب ...

ول کن دختر ... چه مفت خوری؟ خوابگاهه خب و پیش میاد که همو مهمون کنن.... میخواست اصرار نکنه.. برای جبران هر کاری هم بکنی نمیتونی ارتباطتو قطع کنی بذار فکر کنه اصلا مفت خوری ! ول کن.. کاری رو بکن که راحتی

خودم حس بدی بهم میده انگار مثلا مفت خوری کرده باشم!! بعد ذره ای هم میل نداشتم چون من طبق رژیم خودم ب ...

اخ قلبم 

هم اتاقی منم اینجوری دنبال راه حل بود برا دک کردن من با وجود هزار تا خوبی

موفقم شد