2777
2789
عنوان

خانم هایی که مژه میکارید

171 بازدید | 22 پست

من امروز مژه کاشتم کلا در حین کاشت می‌سوخت چند بار هم مژه کار عوض کردم این بنده خدا هم امروز چند بار بست چشمامو از اول 

الان خیلی میسوزه تورو خدا بگید چیکار کنم فردا هم باید برم مسافرت قطره هم زدم انگار آب لیمو ریختم مردم از سوختن 

😭😭😭😭یکم هم قرمز شده 

کاشت انجام دادی یا اکستنشن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره رو بریز اگه تا صبح اوکی نشد برو ریمو کنه برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمی‌دونم چه فرقی داره ؟ اونی که بیشتر طول می‌کشه

چون خودم اکستنشن کارم تجربه کاشت ندارم میخواستم ببینم کدومشه راهنماییت کنم

گاز چسب رفته باشه بگذره اوکی میشه

ولی اگه مژه رو ب پلکت چسبونده باشه پلکت ورم میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون خودم اکستنشن کارم تجربه کاشت ندارم میخواستم ببینم کدومشه راهنماییت کنمگاز چسب رفته باشه بگذره او ...

تار به تار زده به خدا اسمشو نمی‌دونم چیه کارش که تموم شد از دو تا چشمام همینجوری اشک سرازیر شد