2777
2789

این جور آدما رو باید کشت

اه اه چندشا

چطوری تحملشون میکنین؟

دلم میخواد چنان سرشونو بکوبم به دیوار طرح برجسته شن

مضحک ترین گروه انسان ها هم میرسه به اینا واقعا حالم بهم میخوره ازشون

اینا اگه فرهنگ و تربیت خانواده داشتن اینطور نبودن

الکی هم توجیه نکنین این کار واقعا زشته و بی اصالت بودن طرف رو میرسونه!

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما میشه امضامو بخونید؟🥺

بابا بخدا خوندیم ساییدی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

هورت کشیدن یعنی بی فرهنگی خانواده؟ کاش یکی رفتارهای خودتو میدید و اینجا راجع به یکیش تاپیک میزد😑

ن پس نشونه با فرهنگیه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

اینا رومخ من به شخصه نیست 

بی فرهنگی فقط اون لحظه که طرف دهنش پره و حرف میزنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هورت کشیدن یعنی بی فرهنگی خانواده؟ کاش یکی رفتارهای خودتو میدید و اینجا راجع به یکیش تاپیک میزد😑

بله!

اگه کتاب درسی رو خونده باشی نوشته خانواده باید به فرزندانشون یاد بدن بی صدا غذا بخورن!

رفتار توهم لابد اینطورع پس حرف زدن بی فایده است

بابا بخدا خوندیم ساییدی

به تو چه اخه مگه سایت مال توعه؟

درک نمیکنی این امضارو زدم یعنی تو شرایط خوبی نیستم دستم از همه چی کوتاهه؟؟؟؟

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

بله!اگه کتاب درسی رو خونده باشی نوشته خانواده باید به فرزندانشون یاد بدن بی صدا غذا بخورن!رفتار توهم ...

بله چای رو اینطوری میخورم چون هروقت لب میزنم لبم میسوزه و از روی ترس چیزهای داغ رو اینطوری میخورم. و نظرت راجع به بی فرهنگ بودنم برای من اصلا اهمیتی نداره چون نه منو می‌شناسی نه از فرهنگم خبر داری.

بله چای رو اینطوری میخورم چون هروقت لب میزنم لبم میسوزه و از روی ترس چیزهای داغ رو اینطوری میخورم. و ...

مجبورت نکردن غذا رو داغ بخوری

خوبه علم داره میگه غذای داغ چقدر مضره

منم واسم اهمیت نداره تو کی هستی از حرفات همه چی مشخصه!