2777
2789
عنوان

آیا همسرتون به خانم های دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 70 پست

نگاه که نمیشه نکنه بلخره چشم داره میبینه کور که نیست ولی خب نگاه معمولی تا حالا ندیدم به خواهراش حتی خیره زیاد بشه عادی نگاه میکنه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

نگاه میکنه .

ولی بدون منظور خاصی مخصوصا کسایی رو که پوشش عجیب یا خرابی دارن عجیب میاد براش .اگه منظوری ام باشه به رو نمیارم .

اینجوری میفهمه ک من از خودم مطمعنم انقدر کامل و جذاب هستم که میدونم کس دیگه ای نمیتونه تو قلب و ذهنش بشینه 😂🤌

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه والا کلا نگاه نمیکنه تو شهر هم که میریم یا سرش خمه یا نگاه من میکنه🤣🤣🤣اما مزاحم که پز نیست ولی ...

متوجه نشدم

خانوما مزاحمش میشن ؟!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چپ چپ ی زنو زیز نظر داشته باشه و حتی برگرده باز ببینتش

وای آره منم از همین نگاه بیزارم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نگاه میکنه .ولی بدون منظور خاصی مخصوصا کسایی رو که پوشش عجیب یا خرابی دارن عجیب میاد براش .اگه منظور ...

شما خیلی زرنگی😉😃👏

شما خیلی زرنگی😉😃👏

والا دیگه اینهمه زنای رنگا رنگ و بزک کرده هست بیرون .نمیتونم که چشماشو ببندم .

ولی میتونم رو خودم کار کنم خانمانه و متین ولی شیک باشم‌ .

اگه بخام هی بگم نگا نکن وای فلانی رو چرا دید زدی و غیره با خودش میگه ببین اون زن چی داره که این اونقدر روش حساسه .

و اینکه با خودشمیگه زنم  چقدر کمه که میترسه من از دستش دربیام یا کس دیگه رو خوشم بیاد 

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

والا دیگه اینهمه زنای رنگا رنگ و بزک کرده هست بیرون .نمیتونم که چشماشو ببندم .ولی میتونم رو خودم کار ...

هزاران لایک 

متوجه نشدمخانوما مزاحمش میشن ؟!

کم بیش دخترای مجرد و قرتی اره

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

کم بیش دخترای مجرد و قرتی اره

وای خدای من 😳😱

مورد شمام واقعا سخته

وای خدای من 😳😱مورد شمام واقعا سخته

اره سخته یکم بحث داریم روی این موضوع

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

اره سخته یکم بحث داریم روی این موضوع

ولی به قول کاربر پروا تو همین تاپیک رو موضوع پیش اومده زوم نکن

تا هوا برش نداره

من به نگاه همسرم خیلی توجه نمیکنم .

کارِ درست رو شما انجام میدی 

منم سعیم رو میکنم