2777
2789
مادرشوهرمنم اصلاترک نداره ولی ۹۰درصدخانومابعدزایمان ترک دارن

آره منم خیلی دارم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ من رفته بودم برای زایمان هر چی میگفتم ۴۰ هفته هستم پرستار میگفت نه احتمالا ۴ ماه باشی دیگه سونو ...

مثل خواهر من بود اضافه وزنت

خواهرم که الان از من هم اندامش تراشیده تره

چون فقط 8کیلو اضافه کرد

اما اونم سزارین شد

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

مثل خواهر من بود اضافه وزنتخواهرم که الان از من هم اندامش تراشیده ترهچون فقط 8کیلو اضافه مرداما اونم ...

خدا رو شکر عزیزم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم بچه تون دختره یا پسرقدش چنده الان

بچم پسره سه سال و ۱۱ ماهشه قدش ۱۲۰

ماشالله بلنده به باباش رفته

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣