2777
2789

بخاطر اینکه زایمان اونها فرق داره اگه ترک ندارن بخاطر این که روغن زیتون و اینا میزنن تو حاملگی.بعدش کل دوران حاملگی ورزش حاملگی بهشون میدن اصولی پیش میرن تا روز زایمان هم بهترین زایمان نه که مثل ما میریم بیمارستان خصوصی هم باشیم آمپول زور میزنن پدرمونو درمیارن خودمون که ضعیفیم بچه رو هم بزور ازمون میکشن بیرون تازه شانس بیاریم گیر ماماهای خوش برخوردی بیفتیم لاقل زخم زبون نشنویم درد زایمان رو بعدش خلاصه یجوری فراموش میکنیم میمونه اون پارگی های واژن و گشادیش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شکمتون ب حالت قبل برگشته کامل؟اصلا افتاده نیست؟

بله عزیزم به حالت قبل برگشت من کلا بارداری ۹ کیلو اضافه کردم کلا 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دیدم چند نفر گفتن خانومای اون طرفی همشون خوش هیکل و لاغر و... عزیزان امار چاقی تو اروپا و امریکا نگاه کنید با ایران مقایسه کنید. چرا انقدر میزنید تو سر خودتون ؟ اسی جان شما مگه متخصص زنان بودی خارج از کشور یا پرستار بودی که انقدر با قاطعیت میگی نه پوستشون صافه هیچ ترک ندارن ؟! ادم تعجب میکنه چرا میخوایید اعتماد بنفس خانومارو پایین بیارید 

منم هزارتا پیج دیدم خانوم اروپایی صحبت میکردن که اندامم چجوری شد بعد زایمان و پوستم تغییر کرد و....

یه سری روغن ها هست تو بارداری بزنی شکم ترک نمیگیره.زنداداش من کلا ترک نداره شکمش بدون روغن اینا خوشب ...

من اصلا شکمم تو بارداری ترک نخورد با اینکه شکمم مثل دوقلو بزرگ بود هرکی میدید می‌گفت چطور ترک نداری فقطم روغن زیتون زدم از همون ماه اول ولی خب خود شکم مثل قبل نشد با اینکه به وزن قبل از زایمان بزگشتم شکمم کامل از بین نرفت و به قول دخترم ژله ای و نرمه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من نه رژیم گرفتم نه ورزش کردم هیچی

من که الان سه سال و ۱۱ ماه از زایمانم میگذره زایمانم سزارین خیلی درد داشت 

البته کلا خودم  فقط بخاطر شکمم رفتم باشگاه و رژیم گرفتم وگرنه اینقدر توپر خوشگل سده بودم شوهرم میگف آشی چقدر تپل مپلو و ناز شدی🤣🤣

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

من اصلا شکمم تو بارداری ترک نخورد با اینکه شکمم مثل دوقلو بزرگ بود هرکی میدید می‌گفت چطور ترک نداری ...

خیلی خوبه خداروشکر 

من شکمم پر از ترک و حداقل ده کیلو هست 🥲🥲🥲🥲

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
یه سری روغن ها هست تو بارداری بزنی شکم ترک نمیگیره.زنداداش من کلا ترک نداره شکمش بدون روغن اینا خوشب ...

مادرشوهرمنم اصلاترک نداره ولی ۹۰درصدخانومابعدزایمان ترک دارن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من ۱۸😂😂😂😂همش هم ورم بودبچه خارج شد شش تا هفت هفته بعد برگشتم حالت عادی

خخخخ من رفته بودم برای زایمان هر چی میگفتم ۴۰ هفته هستم پرستار میگفت نه احتمالا ۴ ماه باشی دیگه سونو ها رو که دید باور کرد 

زایمانم عالی بود ساعت ده رسیدم بیمارستان ده و نیم زایمان کردم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن