2777
2789

چیکار کنم خوشگل شم ؟؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس تمیز بپوش ابرو هاتو اگه میتونی بدار بند کن

نظافتم خیلی خوبه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
درست میگید اما خب چطوری ؟

واقع بینانه نگاه کن به خودت 

پوستت بد شده ؟ چاق تر یا لاغر تر شدی؟صورتت تغییر خاصی کرده ؟

اگه اینا بود که برو دنبال درمان و هزینه کن  تا مثل اول بشه .

اگرم فقط یه حس بده که به خودت پیدا کردی شاید خود بخود و زود از بین بره ،شاید خودتو با کسی مقایسه کردی این احساس بوجود اومد ...

و...

سلام جانمکمبود دو چیزاعتماد به‌نفس و عزت نفس چند سالتونه؟؟؟؟؟تو دوران بلوغ هستین،؟کسی چیزی گفته؟؟جای ...

نه هیچکدوم 😄

بلوغ رو خیلی وقته رد کردم 

راستش حالا که میگید درسته 

قبلا همسرم هیچ کجا رو نگاه نمی‌کرد

جدیدا زن های دیگه رو دید میزنه 

چند تا راه حل بهت میگم حموم برو لاک بزن یا ناخون هاتو کوتاه کن موهاتو همش شونه کن صورتتو هر روز شب ب ...

به جز لاک بقیه رو انجام میدم 

لاک زدن رو مدتیه ترک کردم به خاطر بوی بدی که دارن