جاتون خالی خیلی خوشمزه بود خوردم زیاد خودمم ناهار تنها بودم الان عزاب وجدان گرفتم چون چن مدته وزنم بالا رفته رونم و اینا چاق شده لباسام تنگم شده دلم میخاد گریه کنم ک چرا خوردم😭 میشه بهم بگید چطور وزنم بیارم از ۶۴ رو ۵۴ ؟
قدم ۱۵۷ تا ۱۶۰ هس گاهی بعضی جاها میگن ۱۶۰ با متر خونگی ها ۱۵۷
ولش کن بابا بهش فک نکن حالا من چند سال بود هر وقت پیتزا میخوردم فقط ۳تکه میخوردم ک وزنم بالا نره...اونوقت چند روز پیش پسرم دوپیتزا گرفت منم اینستا رو گذاشتم محوش شدم گفتم نصف دیگش میزار واس فردا یهو دیدم کاملللللل خوردمشششش 😑😑😑😑فردا رفتم رو وزنه بیشعور ۲کیلو اضافم کرده بود🤧🤧🤧🤧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
من تو بارداری کم کاری تیرویید گرفتمخیلی افتضاح چاق شدمبا همین فست و کالری شماری ۲۰ کیلو کم کردمالانم ...
من هنوزم کم کاری دارم
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚