2777
2789
عنوان

شده از رابطه با شوهرتون بدتون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 30 پست
این با بچه‌هام خیلی خوبه خیلی با بچه‌ام مهربونه بچه‌هام خیلی دوسش دارن

الان کوچیکن نمیفمن

بعدا ک بزرگ بشن ازش خجالت  میکشن

بعدشم تا اخر ک بچه ها بزرگ شن میتونی خرجشون بدی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زدنشم شبیه خانما شدهچرا پول ندادی فلان کنم بخدا من حلالت نمیکنم با این اوضاع گرونی خرج اونم بدی ...

دقیقا میاد خونه برنج خریدم کیلویی 240 تومن میگه برنج عطری بخر سر بچه‌هام دعوا نمیکنم والا همون جا جر واجرش کرده بودم 

منم توده سینه دارم دکتر میگه هرچیز و هرکسی که حالتو بد میکنه دوری کن

و همیشه به سمت مثبتها برو

هرچیزی که حالتو خوب میکنه 

میدونم تصمیم سختیه

و شرایطتت سخته

ولی اگر امیدی به شوهرت نداری

ولش کن

یه خانمی دوستم بود سرطان سینه گرفت

چندین سال پیش

باشوهرش خوب نبود

طلاق گرفت

خودش‌داره بچشو‌بزرگ‌میکنه

چندین ساله حالش خیلی خوب شده

ماشالا روز به‌روز شادابتر میشه

از صمیم قلبم ارزو‌میکنم سلامتی کامل بدست بیاری

و تصمیم درستی بگیری

و هزچی خیره به زندگیت جاری بشه

خب کارتن خواب بشه

مامانم عقد نامه مو نمیده بعدم میترسم چون مریضم دادگاه سرپرستی بچه‌هامو بهم نده جدا از اینا 3 ماه کمپ بود دختر بزرگم از غصه مریض شده بود همش میگفت تو بابامو از خونه بیرون کردی من بزرگ بشم میرم پیش بابام

الان کوچیکن نمیفمنبعدا ک بزرگ بشن ازش خجالت میکشنبعدشم تا اخر ک بچه ها بزرگ شن میتونی خرجشون بدی؟؟

آره ایشالله اگرخوب بشم من تو کار کردن زرنگم بلدم چطوری پول در بیارم 

مامانم عقد نامه مو نمیده بعدم میترسم چون مریضم دادگاه سرپرستی بچه‌هامو بهم نده جدا از اینا 3 ماه کمپ ...

بچه هات وابستن بهش

پس خداروشکر با بچه ها خوبه

من دخترم از پدرش بدش میاد

سازش ندارن باهم

منم توده سینه دارم دکتر میگه هرچیز و هرکسی که حالتو بد میکنه دوری کنو همیشه به سمت مثبتها بروهرچیزی ...

میترسم بخاطر مریضی دادگاه بچه به من نده اصلا نمیدونم الان برم دنبال طلاق یا صبر کنم خوب بشم

میترسم بخاطر مریضی دادگاه بچه به من نده اصلا نمیدونم الان برم دنبال طلاق یا صبر کنم خوب بشم

هرطور ارامش دایر همونکارو بکن

فقط یه کاری بکن روح و روانت اروم باشه

که برای این بیماری ارامش حرف اول رو‌میزنه

منم استرسی و حساسم