2777
2789

من روزای سختی داشتم تو بدترین روزام کمپ بود واسه ترک من اون روزا شیمی درمانی میشدم دوروز پشت سر هم ولی واسه خرج خونه مجبور بودم کار کنم ساندویچ الویه و سالاد ماکارانی درست میکردم می‌بردم می‌فروختم ولی چون قیافم داغون بود همه فکر میکردن معتادم کسی ازم چیزی نمی‌خرید با سختی از اون روزای سخت گزشتم وقتی از کمپ اومد بیرون چیزی نمیگفتم خودم حالم داغون بود ولی باز میگفتم باهاش کنار بیام تا سالم بمونه ولی بعد فهمیدم داره مصرف میکنه 

دیشب اومد پیشم بخوابه انگار حالت تهوع گرفته باشم انگار چندشم شده باشه همین که پیشم خوابید پاشدم گفتم از پیشم گم شو حالم ازت بهم میخوره ازت بدم میاد اصلا من تو رو به چشم شوهر نمیبینم 

رفت اون ور خوابید دیدم داره گریه میکنه محل بهش ندادم خوابیدم 

بخاطر مریضیم بخاطر بچه‌ام بخاطر حرف مردم طلاق نمیگیرم 

رفیق باز نیست دست بزن نداره چشم هیض نداره با بچهام مهربونه اینا خوبیاشه 

بدیشم اعتیاد بیکاریشه همیشه خرج خونه رو من دادم انگار وظیفه من شده 

اون روز بخاطر اینکه دیگه نمیتونم وزنه سنگین بند کنم یه چرخ خرید خریدم 

برگشته به من میگه تو دیدی من دندونم درد میکنه چرا پول ندادی من دندونم بکشم رفتی چرخ خریدی برا خودت 

یا به من میگه من نفرین کردم تو مریض شدی اینقد نفرین میکنم تا بمیری 

چقد خرم که تو این زندگی موندم 

میدونم طلاق بگیرم کارتون خواب میشه 

دوسش داری؟

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیر

بیچاره بچه هات 

ب فکر خودت نیستی ب فکر بچه هات باش

فک کزدی بعدا خوشحالن ک ی پدر معتاد کنارشونه؟

بدتر مایه ننگشون میشه 

پدر نداشتن هزار برابر بهتر از پدر بد داشتنه 

بر اساس تجربه میگم پدر من معتاد نیس ولی آدم خوبی نیست

طلاق بگیربیچاره بچه هات ب فکر خودت نیستی ب فکر بچه هات باشفک کزدی بعدا خوشحالن ک ی پدر معتاد کنارشون ...

این با بچه‌هام خیلی خوبه خیلی با بچه‌ام مهربونه بچه‌هام خیلی دوسش دارن 

نمیدونم

اگر از قبل از اعتیادش ، باهاش حالت خوب بود ، کمی براش بجنگ، اگ نه ، بهتر نشد، زودتر برو..چون اعتیادش زندگی تون نابود می‌کنه..💔

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨