2777
2789
عنوان

درب قابلمه جرم دار

146 بازدید | 14 پست

سلام این مستراح رو کلی پول دادم و کلا یبار توش قرمه سبزی گذاشتم تمام دور واشر استیل دربش شده آب خورشت و چربی ! 

نه اسکاچ تمیزش می کنه نه جوشوندن تو قابلمه ی بزرگ ! 

حالم ازش بهم میخوره شماها چیکار می کنید با این درب ها؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک آبلیمو بریز بساب آب‌جوش بگیر یا به آب نمک و آبلیمو اضافه کن بجوشون تو این محلول البته بو تندی می ...

عزیزم رفته درزش ! هیچ راهی برا سابیدن نداره گوه بگیرن این قابلمه گرانیتی ها رو

عزیزم رفته درزش ! هیچ راهی برا سابیدن نداره گوه بگیرن این قابلمه گرانیتی ها رو

با نمک و آبلیمو فقط یا سیف بپاش رو در لای درزا بزار بمونه به اسپری داشتم یعنی معجزهههه بودا حیف پیداش نمیکنم برو ببین هایپر نزدیکتون داره بخر

از نزدیک عکس میزاری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مستراح؟؟ توی قابلمه ای که غذا میپزی اسمش و میزاری مستراح؟؟؟؟؟؟؟؟!

حرصی ازم دراورده که نگوو نپرس! 

بزن تو دیجی کالا قابلمه لایف اسمایل ببین قیمتش چقدره! اونوقت دربش پر از الودگی میشه و حالت بهم میخوره باهاش اشپزی کنی 

حرصی ازم دراورده که نگوو نپرس! بزن تو دیجی کالا قابلمه لایف اسمایل ببین قیمتش چقدره! اونوقت دربش پر ...

لایف اسمایل بهترین قابلمه است اصلا خط و خش نمیفته ولی مناسب خورشت نیست